bla bla bla pewnie Twoja druga polowa zarabia wystarczajaco na to , zebys Ty mógł czy mogła pozwolic sobie na zasiłek. U mnie maz zarabia mało, ja zarabiam więcej niz on i jeszcze staram sie jak moge zeby wpadło mi jakies zlecenie do wykonania w domu.Nie wyobrazam sobie zebym poszła na zasilek majac dwoje dzieci.
Poco dociekać czy jest tak czy inaczej, jest telefon podany można sprawdzić wręcz potwierdzić informacje u źródła
A ja zarabiam 13 tysiecy zlotych miesiecznie do 15 tysiecy zlotych miesiecznie I sie nie chwale chos ostatni miesiac mialem dosc slaby bo zarobilem jedynie ok 9 tysiecy zlotych wiec Musze troszke zacisnac pasa
Ale kogo to obchodzi,bo nie wiem czy się żalisz czy chwalisz bo na Ostrowiec to sporo ale ale wobec szejków naftowych to jesteś dziadem,tyle w temacie
do gościa z 16.08.2013 r godz 22:25 ; dziwne rzeczy się dzieją bo u nas brak danych n/t wysokich zarobku,po nitce do kłębka dojdziemy,namiar naliczymy ,internet to publiczne wyznanie a skarb państwowy ubożeje o przedawnieniu względem naszego urzędu nie ma mowy.
To masz mało czasu na tę kontrolę, bo to było 5 lat temu. Hehehe
Po co, lepiej trajlować
To nie jest ogłoszenie z Mexu moze z innej firmy.
Ogłoszenie jest z MEXU a dzwoniłam i jest tak jak piszą, szczyt wszystkiego żeby ludzi tak traktować
Nie chce się wierzyć że takie pieniądze są proponowane za prace nawet na sam chleb z wodą to za mało
A staże ? Zalegalizowane niewolnictwo jest w Polsce ...to powinno byc karane ,że wysyła się ludzi na staz do tej samej firmy którys raz z kolei .Pracodawcy wykorzystują to jak moga by mieć darmowego pracownika -a wez tu wyżyj za 800zł na mc mając rodzinę na utrzymaniu .
Ale na urzędniczych POsadkach to tylko kraj mlekiem i miodem płynący ...
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ile-zarabiaja-wspolpracownicy-polskich-ministrow/v3kqf
7000-8000 zł to norma, premie i nagrody także ...
Zazdrość, jakie to polskie. Za takie grosze czas... marnować.
Jakie stawki za godz. obowiązują w naszym mieście obecnie?