Odnośnie tego bigosu jak się spił to mieszał w talerzu a nie w saganku łokciem
takie głupoty piszecie ,ze sie w głowie nie miesci. Dziewczyna ,ktora załozyla watek napewno nie była na zadnej rozmowie .Tam sa całkiem inne warunki pracy , niz napisała.Pisac takie glupoty to jedno, ale czytac i wierzyc to jeszcze większa głupota.Zal mi was....
Ta mieli - talon na małego fiata na którego czekali 10 lat , obietnicę założenia telefonu za tyle samo czasu , meblościankę w dużym pokoju i czarno-biały telewizor z dwoma programami. Rzeczywiście jest za czym tęsknić.
Pracowałam tam wcześniej i nawet wtedy stawka była dużo wyższa niż 4,5/h. Chyba ktoś tu próbuje się na kimś mścić. Prawdę mówiąc to nie wiem co ta "zszokowana" ma za cel.
Ja na nikim się nie mszczę bo nie mam żadnego celu a to o czym pisze to były proponowane warunki pracy Mój wpis jest po to aby uświadomić jak wygląda zapłata za prace.Wcześniej może i tak było teraz jest tak jak mi proponowano
Skora ja pisze głupoty to niech ktoś kto szuka pracy a jest tu kilka osób na forum pójdzie i porozmawia o zatrudnieniu Telefon kontaktowy jest na jednym z portali ogłoszeniowych i życzę wysokich zarobków
Wierzę, że proponują takie stawki. Na umowę zlecenie nie obowiązuje najniższa płaca. Mnie w firmie sprzątającej Impel -a nie mam grupy inwalidzkiej - proponowano 5 zł brutto, co do ręki wynosi około tej sumy co podajesz. Jak odmówiłam-stwierdziłam , że nikt nie będzie mnie wykorzystywał, to za moimi plecami obmówiono mnie, że nie chce mi się pracować. Takie stawki będą nadal proponowane, jak będą nadal chętni do pracy za tak małą stawkę
demokracja jest od 23 lat, zejdz na ziemie czlowieku! w innych krajach znacznie szybciej po obaleniu komuny zaczeli ludzie normalnie zarabiać a co za tym idzie normalnie żyć, u nas jest problem w mentalności złodziejskich móżdżków politykierów a nie W "MATA DEMOKRACJE"
Jeśli jest to zatrudnienie na umowę o pracę - zgłoś to do PIP-u, poradzą sobie z nim!!! Taka sama sytuacja była w Złotym Kłosie - według umowy praca od 6.00 do 14.00 a faktycznie od 5.00 do 15.00 bo rano dostawy a po 14.00 zwroty, PIP dał im radę albo da bardzo szybko, postaram się o to...
No to i tak od 5 do 15 a kiedys piekarze przychodzili od 5 do 17 i co? i nic-pracowali.A druga zmiana od 17 do 5 rano i tez pracowali. Ale słyszałam ,ze teraz po 8 godzin pracuja. Tyle ze zarobki tez cos koło 4,50 za godzine.
dużo ludzi w Ostrowcu ma około 3.80zł/h
Sortowanie Odzieży | Ostrowiec Św. | 06.08.2013
Firma zatrudni na stanowisko:
Sortowanie Odzieży
Wymagania:
kobiety w wieku od 35 do 50 lat
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV (wraz ze zdjęciem) z klauzulą o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych za pomocą strony: Formularz Aplikacyjny
Bliższe informacje na temat oferty pod numerem telefonu 502 638 609.
Tez tam pracowałam od początku powstania tego sklepu w Ostrowcu, niestety tylko pół roku, musiałam się zwolnic, bo w tamtym czasie bardzo chorował bo synek i nie mogłam pracowac. Jestem w szoku co wy tu wypisujecie bo to same brednie. Zycze każdemu takiego szefa i szefowej:) bo nie kazdy umie zrozumieć sytuacje pracownika:) A zwolniłam się na własne życzenie.
Netia, telemarketer, proponowana płaca 5 zł za godzinę, dziękuję, ale wolę zasiłek!
zasiłek się szybko kończy.. to taka mała jego wada
Ciężko utrzymać rodzinę będąc na zasiłku - 460 zł do ręki :/