Mam nadzieję, że nie skorzystałaś z tej oferty? Jest poniżej ludzkiej godności, po prostu...
naucz się poprawnej polszczyny zburaczały zgredzie.Jak ci tęskno do komuny i zbrzydła Ci demokracja wyprowadz się do Korei Północnej bedziesz miał raj burasie
jeden jak wzion kasiore po 3.4zł/h to tak sie spił ze łokciem mieszał bigos w domu
Nie tylko pójdą ale jeszcze napiszą wam, że jesteście nierobami bo żadna praca nie hańbi ;)
Myślę że to powinno zostać gdzieś zgłoszone bo to jest upokorzenie człowieka przez człowieka
nie wie ktoś czy może w Ostrowcu nie potrzebują kogoś w obojętnie której hurtowni do pracy z prawem jazdy kategorii b ? bardzo dziękuje za odpowiedź jeżeli ktoś posiada taką informacje.
Pracowałam tam wcześniej i nawet wtedy stawka była dużo wyższa niż 4,5/h. Chyba ktoś tu próbuje się na kimś mścić. Prawdę mówiąc to nie wiem co ta "zszokowana" ma za cel.
Ta mieli - talon na małego fiata na którego czekali 10 lat , obietnicę założenia telefonu za tyle samo czasu , meblościankę w dużym pokoju i czarno-biały telewizor z dwoma programami. Rzeczywiście jest za czym tęsknić.
Wierzę, że proponują takie stawki. Na umowę zlecenie nie obowiązuje najniższa płaca. Mnie w firmie sprzątającej Impel -a nie mam grupy inwalidzkiej - proponowano 5 zł brutto, co do ręki wynosi około tej sumy co podajesz. Jak odmówiłam-stwierdziłam , że nikt nie będzie mnie wykorzystywał, to za moimi plecami obmówiono mnie, że nie chce mi się pracować. Takie stawki będą nadal proponowane, jak będą nadal chętni do pracy za tak małą stawkę
ja mam 3.80zł/h.
4zł/h mam i nie narzekam dobre i to.
Spadochroniarz 4.50zł/h
JESCE ZA 3.50ZŁ/H BEDOM CAŁOWAĆ PO RĄCACH , BO SIE SŁYCHO ZE PO TYLE MAJO INNI JUS
Prawda ze unia europejska wymaga aby wróble latały w zimę w kalesonach???????
Prawda jak to że baban to ważywo
te kalesony żeby nie różowe beły
30/h złotych moze byc na umowe o pracę,inaczej 50/h zł na czarno
za 3,6 zł to ja mogę być nianią do dziecka w dowolnym wieku, albo mogę opiekować się niepełnosprawną osobą ,np młodą dziewczyną. Za 3,6 zł mogę pomagać w nauce, lub naprawić komuś komputer. Za taką kwotę mogę też poświęcić czas na rozmowę jakiejś fajnej dziewczynie jeśli by tego potrzebowała. I chyba na tym kończy się lista rzeczy które mogę robić za taką kwotę. Reszta to ja nie mam czasu, bo mam ciekawsze zajęcia