Szukam niewolnika za 3,6zł/godz taką ofertę pracy dostałam w sortowni odzieży MEX a sprawa wygląda następująco Pan oferuje 4.5 za 8 godz pracy czyli daje to 36 zł ale trzeba przyjść godzinę wcześniej i zostać godzinę dłużej(sprzątanie przygotowanie dla klientów towaru) czyli 10 godz pracy nie wiadomo czemu za te godziny nie płaci czyli wychodzi 3,6 za godz. oczywiście wszystko to na jakieś śmieszne śmieciowe umowy. Co o tym sądzicie ??????
Cóż z tego,że napiszę Ci,że to czysta kpina jak to jest normalna i powszechna stawka,a niewolników nadal na 1 miejsce jest 20?
smiech na sali :d 3,60 zal.pl hahahaha
za 36 zł 10 h hahahahaha idiotów szuka:D
Szuka szuka,i myślicie,że nie znajdzie?Heh,teraz ludzie łapią się za wszystko,poniżej swojej godności!I tak będzie miał po kilka osób chętnych na miejsce
Głupich albo bardzo zdesperowanych nie brakuje. Tylko zapominają albo nie rozumieją że w ten sposób robią z siebie tanie szmaty do pracy, a ktoś się ich kosztem bogaci.
zgłoś do inspekcji pracy
sami chcieliscie tuska :). niedlugo bedziecie pracowac za miske ryzu.
Jasne, zobaczymy, kiedy Prezes przejmie rządy, jak prędko stawka wzrośnie do min. 10 /h. Prawdopodobnie z dnia na dzień. Tylko najpierw trzeba złapać wszystkich zamieszanych w zamach, potem ujawnić i zniszczyć szare sieci, rozwalić kondominium, urządzić polowanie na byłych zomowców i inne szumowiny, przekopać kanał do Elbląga, postawić obecny rząd przed Trybunałem Stanu, aj - najpierw trzeba wymienić skład Trybunału, żeby uznał ich winnymi...itd.
Mam nadzieję, że nie skorzystałaś z tej oferty? Jest poniżej ludzkiej godności, po prostu...
i za ten grosz pudo do tyry i bedom całować po rącach a młoze nie tylko .....
To i tak dobra stawka. Ja zmuszony zostałem do pracy za 2,9 zł/h. Oczywiście nikt mnie nie zmuszał ale na chleb zarobić trzeba :(
nikt nie pojdzie mu robic za 3.6 bez przesady
Nikt nie pójdzie?No to idź do tego sklepu i zobacz ile dziewczyn pracuje.
Nie tylko pójdą ale jeszcze napiszą wam, że jesteście nierobami bo żadna praca nie hańbi ;)
ale z tego co ja słyszałam to tam sie zarabia ponad najniższa krajową, takze moze te stale dziewczyny maja taka pensje. Moja kolezanka wytrzymala tam tylko 2 dni, robota ciezka i nie miła, smród kurz, a do tego Ci ludzie zachowujący się jak bydło...