Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szukam kochanki

Ilość postów: 163 | Odsłon: 14881 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 143

Odp.: Szukam kochanki

witam, szukam kobiety. bez zobowiazan. lat 37. szukam.jej@onet.pl

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Szukam kochanki

Uważaj z tym szukaniem,bo chyba wiesz jaki koniec spotkal zalozyciela tego wątku Pawel270 ? Zostal ujażmiony przez taką której nikt nie chcial i jeszcze wstydu mu narobila na cale miast bo wyzywala publicznie te dziewczyny z ktorymi sie spotykal

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Żałujesz go 10:04? Okłamywał wszystkie,miłość wszystkim wyznawał i jeszcze szukał następnych. To jest mężczyzna?

Myślał,że znajdzie zaradną,piękną,bogatą.

Oliwa nieżywa ale sprawiedliwa,jak mówi przysłowie.

Dostał taką na jaką zasłużył. Taką,której nikt choć trochę myślący by nie chciał.

Zresztą on też się zorientował ale za późno,bo został złapany i to z podwójną siłą.

Chyba drugiej takiej to nawet w całym kraju by nie znalazł,żeby podsunąć faciowi do podpisu poręczenie dotacji na działalność,potem zaraz zajść z nim w ciąże i porzucić działalność.Toż to szok!

Za wszystko w życiu zapłacić trzeba i płacą obydwoje,bo wiele krzywdy wyrządzili.

Ona wyzywając te kobiety ma za to brak szacunku i piękne poroże na zawsze.

On życie w niedostatku i kłamstwie.

Za to te dziewczyny mają satysfakcje,że sprawiedliwość jest jeszcze na tym świecie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Witam ja kiedyś byłam w takiej sytuacji zakochałam się z wzajemnascią było cudownie ,potajemnie schadzki itd.ale przyszedł moment że się przestraszyłam ponieważ za daleko to zabrneło oboje chcieliśmy ze sobą być ale nasuwalo się pytanie i co dalej on po rozwodzie ja w związku u niego dziecko u mnie dziecko świat wywrocony do góry nogami ,to nie był przelotny romans to było coś wiecej cały czas o nim myślę a nie wspomnę o tym jak go gdzieś widzę wspomnienia wracają wiem że sobie ułożył zycie ma kobietę i życzę mu jak najlepiej. .....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Koleżanko piszesz jakby to o nas było..... Też kiedyś kogoś poznałem, było cudownie i prysło wszystko, ona wyjechała daleko. Kilka lat spokoju i teraz zaczynam szukać ponownie. Może jest tu jakaś konkretna i normalna kobieta szukająca dyskretnej erotycznej znajomości opartej na zrozumieniu ? Czy tylko to marzenia..... Mój mail: bajkerxv1700@gmail.com

Gość_bajker
                Zgłoś
                Odpowiedz

Szukam kobiety która będzie spełnieniem moich fantazji a jednocześnie będzie spełniała swoje przy mnie. Interesuje mnie realne spotkania chodź popisać też można. Jeżeli chodzi o mnie to mam 38 lata wysportowany. Jeżeli was zainteresuje mój mail lub masz jakieś pytania to pisz. Zapraszam do rozmowy i ewentualnego spotkania. Moj mail wol6@onet.pl zapraszam

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 155

Pomarzyć sobie możesz bajker ;)))

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 156

Bajker pozdrawiam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość_Marta
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A dziękuję Marto, również pozdrawiam i ślę uśmiechy, jeśli możesz napisz maila proszę ;-) będę czekał...

Gość_Bajker
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Witaj BAJKER Ja mogę tylko z Tobą popisać lub porozmawiać jeśli taka forma Ci odpowiada to się odezwę .Pozdrawiam

Gość_ELA
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Kto to taki kochanka? Ani to zona ani dziewczyna, darmowy towar do przerypania. Wspólczuje paniom które upadły tak nisko ze robia to za darmo.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja też współczuję takim. Każdy facio jak szuka to udaje że jest w trakcie rozwodu,albo w separacji,wciska kity żeby za darmochę sobie używać a naiwne wierzą .

Myśleć kobity głową a nie kroczem!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Żal mi takich osób 10:07. Widać, że jesteś pozbawiony/a uczuć wyższych, wbrew pozorom są na świecie wartościowi i odpowiedzialni mężczyźni, trzeba umieć odróżnić kto jest wart uwagi, a kto nie. Tak to jest jak przelicza się wszystko na pieniądze, jednak w jednym masz rację, co to za życie z nieudacznikiem i skąpcem, który myśli wyłącznie o swoich własnych potrzebach? Chciałeś panią, pracuj na nią, tyle w temacie.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 163

Cyba nizej upadly te co na tym zarabiaja Omg

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego tak twierdzisz 10:30? Przynajmiej maja za to kasę. Nie dośc , ze pofolguje w wyrku to jeszcze zarobi.A jak kochanek przystojny do tego , to juz całkiem odlot. Dlaczego ma byc ,,darmowym towarem do przerypania?''

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

same sie nie szanuja a tego oczekuja

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    21 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę