Biedna dziewczyna tylko wspólłzuć , dziecko , brak pracy ,mieszkania i jeszcze facet nie chce sie żenić bo skacze z kwiatka na kwiatek , a ona musi wybaczać .Ale ludzie najlepiej ciesza sie ze komus jest gorzej niz jemu moze dlatego
No ale to jej skacze" niby"...
Bo jakby twoj skakał nie byłabys taka do przodu na forum...
Jakby mój chłop poszedł w tango , a ja z brzuchem chodziła to bym mu nawet nie będe sie wypowiadac, ale na pewno bym go znać niechciala
21;36 Dziewczyno Twoje błaganie o związek i miłość przeraża mnie. Próbujesz jakoś sobie wytłumaczyć to co Cię spotkało.Próbujesz usprawiedliwiać jego , obarczając winą osoby trzecie.
Czy może coś gorszego spotkać kobietę niż to co Ciebie spotkało, chyba nie.
Znajdzie się choć jeden mężczyzna który zdradzał swoją partnerkę w czasie kiedy ona nosi pod sercem jego dziecko? zapytaj o to kogokolwiek.
Taro i właśnie o to chodzi. Już się mylisz. Piszę, że znam kobietę, która najbardziej się uczepiła owej dziewczyny. Sama była, może wręcz jest w podobnej sytuacja nadal, a naśmiewa się z innej. Czy to nie hipokryzja?
Jakie błaganie o związek? Jedynie to zaproponowano spacer z Panem Paff, ale już nieaktualne.
Nie rozumiem jak osoby, które zapewne nie znają osobiście danej osoby piszą o niej poniżająco wręcz się pastwią. Bo wątek dotyczy zupełnie czego innego, a tu od razu kpiny bo musi, bo nie ma, bo bo bo... i każdy da sobie za pewne rękę odciąć za swoją wiedzę. Nie tłumaczę nikogo i nie bronię, bo w sumie nie interesuje mnie to. Ale to wszystko jest po prostu śmieszne.
Gościu D uwazasz że kobieta która nie pozwala soba poniewierac , poniżać się , która miała odwagę i siłę odejść od faceta który ja zdradził to emancypantka ? tu sie mylisz. To silna kobieta znająca swoja wartość, mająca zasady i godność.
Czy wybaczylabyś narzeczonemu zdradę i kilka kochanek w czasie kiedy był z Trobą , mo9żna by było dać szanse. Ale czy wybaczyłabyś partnerowi , mężowi posiadanie KOCHANKI KIEDY tY SPODZIEWAŁA BYŚ SIE JEGO DZIECKA? CHYBA ŻADNA KOBIETA BY NIE WYBACZYŁA.
Lepiej uchodzić za silna emancypantkę , niż słabą żebrżącą o zwiazek kobieta , która nie może sama sobie w życiu poradzić i musi znosić poniżanie .Piszesz pozdrawiam partnera.Uważasz że ten facet zasługuje na cokolwiek? Chyba sie domyślam kim jesteś. Tą zdradzaną dziewczyną , obym sie myliła .Żebrać o miłość u mężczyzny który nie kocha , bo zdrada to dowód że nie ma miło9ści ani szacunkyu do ciebie to chyba najgorsza rzecz jaka moze spotkac kobiete. Pozdrawiam i wytrwałości życzę i troche wiary w siebie.
no nie ? padłam kochanki ma od początku , zdradza ją w ciąży, a ta jeszcze go usprawiedliwia.
Tego jeszcze nie było nawet w telenowelach love story.
To już chyba nie żebranie o związek a modlitwa do tego faceta , byle by jej nie zostawił...masakra
05.02 a dlaczego uważasz że to faceta wina?
Jak się ona dowiedziała że spotyka się jeszcze z innymi dziewczynami to tak wyzywała , opluła jadem te dziewczyny i to tu na forum, bo myślała że jest jedyna .
Fajnie się te dziewczyny czuły?
A potem już na krok go nie odstępowała, to facet musiał odreagowywać , a gdzie ? w ramionach innej , mniej zaborczej.
I teraz ma pretensje że piszą o niej ?
Sama zaczęła więc zbiera plony i długo jeszcze będzie , bo na siłę żebrać o uczucie i trzymać faceta wszelkimi sposobami to niestety nie jest dobra droga .
Ma to na co zapracowała.
Jeszcze zanim się zaczął z nią spotykać to fajny chłopak z niego był , teraz wygląda jak swój własny ojciec , widać to "szczęście" nie służy mu .
Każdy jest kowalem swojego losu i za błędy płacić trzeba . Amen.
@Tennessee. Mądra wypowiedź. Zgadzam się z Tobą;)
Tennessee bardzo mądra wypowiedź....z miłości można wszystko wybaczyć , ale to chora miłość .
Miłość która krzywdzi najbardziej osobę wybaczającą.
Zdradzający/a będzie perfidnie i z premedytacją wykorzystywał/ła dobroduszność wybaczającego/ej
Pozdrawiam.
hej mam 19 lat i szukam kochanki, a mianowicie dziewczyny która chce spróbować ten jeden raz z dziewczyną :>
http://wyznania-bardzo-osobiste.blogujaca.pl/2014/02/16/www-szukamfaceta-pl/
Dajcie spokój z tym szukaniem wirtualnym , bo w ten sposób szukaja tylko desperaci .Te wszystkie portale randkowe........każdy pisze jaki to super i wstawiaja foty sprzed lat , a w realu sie okazuje że strach patrzeć na takie coś i od razu seks proponuje ..masakra!
Ale mamy czasy - tylko seks w tym życiu dla większości się liczy?????
http://sezonowa.blog.pl/archives/1437
To nie jest większość. Nie można oceniać sytuacji na podstawie wpisów internetowych bo wtedy ma się wypaczoną wizję świata.