hm :D ale drogie Panie z tego co dobrze czytam , w tym wątku występuje 2 Pawłów :D i to nie jedna i ta sama osoba :D więc proszę nie wyciągać pochopnie wniosków . Nie jednemu psu Burek hahaha buziaczki ślicznotki :* a do Pani z 18:15 - szkoda ,że do mnie nie zadzwoniłaś :D pampersy mam już z głowy :D
19:01 ja mam na myśli Piotrusia vel Pawełka
oj dyspozycyjny teraz jestem strasznie hahaha :D a mój nr gg jest wcześniej :*
Kurde, ja nie do końca w temacie. To jakiś Ostrowiecki Kasanowa? Looool.... ;-)))
To ja z chęcią kogoś zasmakuję na przykład tego P :-) Ma ktoś aktualny namiar? :-)
Tak bez zobowiązań :-)
kamo26823@wp.pl
Mam ogromną ochotę na sex.
Możemy się spotkać dziś wieczorem .
u Ciebie.
mirage@vp.pl
Ja cały czas smakuję:):)warto , choć pierwsze wrażenie wizualne jest mylne.
bez zobowiązań to sobie konia zwal
na trasie do Radomia są codziennie do wyboru i koloru
No ale wiesz, tam trzeba płacić, a za darmo by się chciało i bez zobowiązań. Lepiej dostać od męża w gębę niż od alfonsa ;-)
No i zawsze jest takie mylne myślenie, że te na drodze mogą być chore, a ci co w sieci każdemu chętnemu swe wdzięki oddadzą są już poza kręgiem ryzyka. Bo nie za pieniądze się bzyka.
Oj mylne myslenie, bo te na drodze pewnie regularnie się badają nie tylko ze względu na bezpieczeństwo klienta (sic! ;-)) ale z własnego strachu przede wszystkim.
A taki motylek - tu zapyli, tam poliże, tu przysiądzie myśląc, ze jego to nie dotyczy i żyć może w błogiej nieświadomości.
Przepraszam, wiem, że jestem lekko złośliwa i nikt nie chce słuchać tutaj prawdy. Postaram się więcej nie wypowiadać w tym temacie. ;-)
Śmieszy mnie tylko to, że jak się pojawia wątek zdrady to każdy każe wystawić zdradzającego za drzwi, wywalić mu ciuchy, kopnąć w tyłek bez możliwości nawet szczerej rozmowy.
Założę się, że większość z Was zdrady by nie wybaczyło, ba, może nawet i w tamtych watkach się wypowiadacie.
Oki, znikam.
No i właśnie przez to ja zdrady bym nie wybaczyła.
wolałabym , żeby istotnie poszedł za pieniądze z prezerwatywa jak potrzebuje wrażeń i adrenaliny , czy tam odstresowania sie z kimś innym, jak zwał to zwał.
Tylko za to płacić trzeba , a za darmo to każdy facet chętny , zresztą kobiety też, zwłaszcza takie mężatki 40+ co to mężów mają też 40+ , a taki już mężczyzna w dzisiejszym zwariowanym pełnym stresu świecie to już niewiele może zaoferować i szukają młodszych , bo jest potrzeba i nie oszukasz natury. ok 50% zdradza więc nie ma dyskusji że to się zmieni , wręcz tendencja wzrostowa.
Najlepiej panowie, panie znaleźć kochanka/kę stałą wtedy bezpiecznie.Pomyślcie o tym , albo nawet jak potrzebujący to dwie/dwóch ale stałych.
mój nr gg 49738427 dla Piotra vel Paweł.
Jestem chętna bez zobowiązań.