hej Kotku to zadzwon lub napisz 504760913 pozdrawiam
no i poczuli wiosne i zaczyna sie szukanie , a potem płacz lament że zdradza itd...:):):) będzie co czytać przynajmniej. Owocnych poszukiwań
A ja szukam męża 39-45 to przedział wiekowy.
Jestem ładna , seksowna , ale.....biedna nie mam pracy , mieszkam z rodzicami .No panowie gwarantuję miłość i wierność i seks kiedy jak i gdzie chcecie , ale ślub musi być .:):) Chyba od kandydatów się nie opędzę...no dawajcie namiary PANOWIE
Zaluje ze jestem troszke starszy i nie mieszcze sie w przedziale wiekowym.
Hej.
A może u mnie się zmieścisz wiekowo.
Szukam kochanka 40-50 lat.
Jest tylko jedno ale.
Chce się kochać codziennie,a nawet dwa.
i co wy na to Panowie ?
Jestem za .... :-) i to mi sie podoba pozdrowionka nimfomanka :-)
Daj namiary na siebie gg tel?
Weź przestań seks może być,ale bez ślubu.
sorry przedział wiekowy miał być 30-45 i widzę że chętni pchają się drzwiami i oknami. I wszyscy chcą poważnego związku :):):) tylko bez zobowiązań :):)
podłącze sie pod temat :D , również szukam, kochanki, patrnerki, kobiety ;)
moje gg: 49440624
Oj panowie , macie żony, partnerki , narzeczone i poświecacie to wszystko nieraz dla seksu? Czy warto zdradzać? Zniszczyć przez to związek?
Kochaniutka taki facio żony nie kocha , a kochanką się fascynuje . Gdy fascynacja mija wraca do żony , do stałego miejsca , bezpiecznego gdzie ma wszystko podane . Kończy się "miłość" do kochanki . A ta wierzy bo słyszy wyznania, komplementy od poniedziałku do piątku . Kiedy facio znowu potrzebuje poczuć te "wiersze" i szuka następnej kochanki .
Musi mieć P. zajęcie , bo by za dużo sił miał na kilka kochanek, a tak to tylko dwie , lub trzy może da radę. Choć ostatnio niedyspozycja jakaś Go dopadła , może od tych pampersów. Dzwonie- telefon milczy, .....a po miesiącu pisze ...spotkamy się ????ja niestety odpuściłam , znajdę innego. Żegnaj Słodziaku P.