A ja kochanka :D . młodego i fajnego ;p hehe
kocham
do tennessee. W tażdym poważnym " temacie " jesteś naj... A myślę ,że jesteś w takiej samej sutuacji ja większość, tylko dzięki tej " anonimowości" masz odwagę na opowiadanie jak by mogło być wg. Ciebie i Twojego życia którego nie wykorzystałaś ... Każdy jest mądry doradzać innym ale zawsze ma to podstawę własnego życia! nie mam racji ? raczej tak. Tobie nie wyszło i pewnie męczysz się z tym i doradzasz innym ale tylko z poziomu swojej osoby ... więc przestań pi...ć !
Bardzo mądrze,życiowo napisałeś.Pewne sprawy potrzeba przejść osobiście aby zrozumieć a później doradzać innym.Sam mam doświadczenia kilku dziesięcioletnie i wiem co to znaczy.
99 pasuje ? i jeszcze moge..hehehe
99 to już klempa nie sarenka .
Wole stanowczo 69
A mnie by tam ktory nie chciol rusyc
Żałujesz go 10:04? Okłamywał wszystkie,miłość wszystkim wyznawał i jeszcze szukał następnych. To jest mężczyzna?
Myślał,że znajdzie zaradną,piękną,bogatą.
Oliwa nieżywa ale sprawiedliwa,jak mówi przysłowie.
Dostał taką na jaką zasłużył. Taką,której nikt choć trochę myślący by nie chciał.
Zresztą on też się zorientował ale za późno,bo został złapany i to z podwójną siłą.
Chyba drugiej takiej to nawet w całym kraju by nie znalazł,żeby podsunąć faciowi do podpisu poręczenie dotacji na działalność,potem zaraz zajść z nim w ciąże i porzucić działalność.Toż to szok!
Za wszystko w życiu zapłacić trzeba i płacą obydwoje,bo wiele krzywdy wyrządzili.
Ona wyzywając te kobiety ma za to brak szacunku i piękne poroże na zawsze.
On życie w niedostatku i kłamstwie.
Za to te dziewczyny mają satysfakcje,że sprawiedliwość jest jeszcze na tym świecie.
Nikogo to nie interesuje gościu 10:04 i 11:43 więc wyluzujcie.
Kto to taki kochanka? Ani to zona ani dziewczyna, darmowy towar do przerypania. Wspólczuje paniom które upadły tak nisko ze robia to za darmo.
Niejedna kochanka jest mądrzejsza niż żona. To że ktoś jest żoną nie znaczy że nie jest podła .
Zazwyczaj kochanki są mądrzejsze od żon. Ona bierze same przyjemności,nie musi prać,gotować dziadowi i jeszcze oskubie z kasy,a biedna żonka skacze koło niego żeby jej tylko nie zostawił i wybacza wszystko,to jak ma facet nie korzystać z uroków życia,jak ma w domu takie zero? Może nią manipulować i jeszcze uprane,posprzątane,ugotowane.Żal takich żon,ale jak się same nie szanują to nikt inny ich też nie uszanuje,a chłopy korzystają i se używają,a żony niech sprzątają i po katach łzy wylewają. Amen.