gościu15:39 jesteś bardzo agresywny ,arogancki zgorzkniały i po Twoim wpisie widać ,że nieszczęśliwy, to nie jest dobre podejście do życia. Czytaj ze zrozumieniem , napisałam przegapiłabym , na szczęście tego nie przegapiłam. A żali nie wylewam, bo darzę ludzi sympatią i nie wyzywam nikogo , kogo nie znam.Daje dobre rady zdobyte własnym doświadczeniem. Nie wypisuje nic złego i na nikogo. Nie wiem skąd w Tobie tyle jadu i zgorzkniałości, popatrz na świat z tej dobrej strony i zastanów się zanim oskarżysz, czy wyzwiesz kogoś.
Raczej popatrz na siebie, a następnie uzgodnij jedną wersję wydarzeń. Bo jest ich kilka. I przepraszam za przejęzyczenie- przegapiłabyś nie przegapiłaś. Oh zali nie wylewasz....... nie wylewałaś........ kłamstwo. Trzeba było się samej najpierw zastanowić, a potem pisać. Także proszę mnie tu nie pouczać.
Skąd u podobno kulturalnej kobiety takie słownictwo co? Kontynuowanie szopki z dodatkami od siebie? Oj T T T weź się w garść i ogarnij. Już dawno po sprawie, a Ty kręcisz dalej.
Jak masz dziurę dużą to sobie ją zatkaj onucą.
Już ktoś tu na forum wyjaśnił jakie znaczenie ma zwrot "ogarnij się " i w jakich sytuacjach można go użyć, ale ja tego wyjaśniać nie będę, bo nie widzę sensu
A nie mówiłem, znów rodzinka w komplecie i robi się wesoło i ciekawie.
co za rodzinka? jakaś sprzeczka rodzinna?
Sprzeczka...żona, mąż i kochanki jego hahahaha i rodzinka w komplecie.
podaj e- maila miło bedzie Cie poznac