szukam kobiety, wiem ze bedzie krzyk ze wyjdz z domu itd wyszedlem i nic nie znalazlem, szukam kobiety mam 39 lat...
Nie przejmuj sie,moj watek jestem 29 latkiem,ktorego jestem autorem tez spotkal sie z okrzykami niezadowllenia.badz dzielny kolego i powdzonka z nzalezieniu tej jedynej
a kogo właściwie szukasz? kogoś do wspólnie i miło spędzania czasu czy doświadczonej kobiety ,która pomoże Ci w potrzebie?
Ja tez widuje pana w twoim wieku, tylko on chyba nie szuka... a szkoda, bo sprawia wrażenie przemiłego.
Daj sobie spokój z kobietami. Wszystkie kobiety są wyrachowane i zachłanne a nas facetów traktują jako dodatek w tle własnego życia. A kiedy już chcą osiągnąć swój wyznaczony cel, niezależnie od formy związku ,w jakim się znajdują, zawsze jako kartę przetargową stawiają własną "brożkę ". Ruchaj je jak masz okazje, ale w gumie i nie wiąż się nigdy z babskiem na stałe. Doświadczony .
Jestes pokrzywdzony, przez kobietę najpewniej.
Nic dodać i nic ująć:)
masz straszne doświadczenia z kobietami...współczuje...
Obyś nie szukał tak jak ten casanowa -seksu bez zobowiązań, kochanki, zony , dziewczyny, jeszcze dodaj ,że wiek i wygląd bez znaczenia...........i będziesz miał popularność jak ta lala.
Ja też szukałam i znalazłam "kundla" co brał wszystko co dziurę miało.I przegapiłabym kogoś wartościowego co był blisko , a ja nie zauważyłam tego, dlatego uważaj i patrz na ludzi sercem i nie daj się nabrać na klamstwa
Bezczelna baba. Już Ty wiesz dlaczego. I dobrze, że przegapiłaś, za te świństwa jakie wypisywałaś i obelgi. A wiele z nich mijało się z prawdą. Nadal wylewasz żale na forum? Żałosne. Weź się w garść kobieto.
A Tobie założycielu wątku, życzę powodzenia w szukaniu. Piszę szczerze nie ironicznie.