11:23. Nie zapominaj, kto zaczął ocenianie, a o tym, że jesteś byle kim upewnił mnie wpis z godz.11:23.
Panienki dzisiaj po 20+ są o niebiosa bardziej przechadzane,nawet zajeżdzone jak ruskie tiry,niż niejedna mężatka z 20 letnim stażem
Zadzwoń zawsze dwa razy, znajdzie się...
Podobno listonosz puka zawsze dwa razy. Trzeba mieć kondycję, tyle mieszkań i po dwa razy. Ho ho tylko podziwiać:)
Jutro mam listy na os słoneczne może tam się znajdzie albo na rosochach w piątek
Czarna kurtka i zielony plecak tak chodzę a czasami rowerem jeżdżę
22:18. Spoko, rower wstawimy do piwnicy, bo przecież trochę zejdzie, to żeby nie ukradli.
22:27. Ale zaraz, zaraz, to teraz listonosze nie chodzą z torbami, tylko z plecakami?
Moja poczta używa plecaków i rowery ja mam cztery osiedla i denkuw
22:39. E, to ja chcę takiego z poczty, bo podobno nieźle zarabiają. Przenieś się na pocztę i Twoje akcje wzrosną:)
Nosimy to samo co pocztą listy zwykle i polecane np Vectra firmy windykacyjne itd
Przepraszam za ciekawość,ale jaki Twój stan? Jeżeli kawaler to na mnie nie licz i nie pukaj.
Wdowiec mile widziany,rozwodnik może być,ale bez obciążeń alimentacyjnych.
22:27. Sorry, ale wygłupiałam się. Już schodzę z tematu. Dziwię się, że nie masz możliwości na żywo kogoś poznać. Przez forum, to raczej będzie ciężko, ale próbuj.