Czasami jest się rozwodka..bo innego wyjścia niema ..Nie każdy pies zwie się Burek
Po co Ci facet?Nie potrzebne Ci dodatkowe dziecko!Ale jak już tak bardzo chcesz ,to nie szukaj tu a na jakiś portalach randkowych,tam są opisy ze zdjęciami,więc mozesz przebierać.
Zyczę miłego polowania
Zdjęcia albo stare , albo nie swoje wstawiają i przeważnie albo sa żonaci i piszą że wolni , albo żyja w konkubinatach i chcą sie wyrwać od kobity. Ewentualnie rozwodnicy ktorzy szukaja hm...pomocy domowej bardziej niz partnerskiego związku.
Albo szukają po prostu seksu. Nie szukaj dziewczyno żadnego trutnia.Masz dziecko.Kochasz i jesteś kochana najszczerszym uczuciem.
Jak przysłowie madre mówi: Nie miała baba kłopotu , to se chłopa wzięła.
Mam 30 latek własną kawalerkę, jestem wolny. Podać adres ???
Moze autorka potrzebuje kogos tylko na sex bez zobowiązań.
Mam wlasne m2 zapraszam nikt sie nie dowie.
Chlopy taka jest najlepsza ma alimenty na dziecko wiec i was bedzie sponsorować zamiast kupic dzieciakowi ubranie itp.
A mialo się chlopa to sie nie dbalo. Zal i smutek, ps. mieszkasz sama ?
Na seks to tylko faceci szukaja bo bez tego im uderza pewien płyn do mózgu i zyc nie mogą . Kobietom to jest niepotrzebne bo tylko choroby przez to.
Jak szuka to do pomocy żeby przejść przez zycie bo sama moze dziewczyna sobie nie radzi.
Czy aby na pewno? Jesteś absolutnie pewna że TYLKO faceci szukają na seks, a kobiety to nie? Oj byś się mogła zdziwić.
a może dziś około 17 jakiś wolny pan w wieku od 40 do 48 lat miałby ochotę na spacer?