a po co Ci stary jakiś dziadek jeszcze z przeszłością ciemną i może z nałogami albo z dziećmi albo jakimiś innymi głupotami weź sobie młodego ja 21 lat mam szukam kobiety po 30stce pozdrawiam
I ma racje gość 22:59. Nie patrz na to co ludzie mówią i że ktoś zazdrosny Ci wciska że sie zestarzejesz i on Cie rzuci bo to brednie.
Kobieta przy młodszym mężczyźnie kwitnie.
A medycyna estetyczna jest w zasięgu reki i na każdą kieszeń.
Facet z alimentami to kamień u szyi a stary kawaler po 30-ce to dwa kamienie więc przemyśl sobie i wybierz właściwie.
Tiaa a 21 latkowie to maja tak poukladane w glowie ze nic tylko brac. Juz sa w pelni mentalnie wyksztalceni, posiadaja wlasne mieszkania, dobra prace i w ogole doswiadczenie zyciowe. No chyba ze ktos szuka tylko w jednym celu, to taki mlody jurny bedzie dobrym wyborem.
Ci mlodzi wychwani na chemii i dopalaczach to maja zerowa kondycje
Ja szukam inteligentnej partnerki do powaznego zwiazku w wieku około 45 lat
Inteligentna to może oszukać ,wykorzystać i porzucić.
Ps.żartowałam
Ja też szukam faceta do 45 lat do trwałego związku
Do gościa piotr z 14.28, w jakim jesteś wieku?
Gość Piotr jak masz 50 to już na bank młodsza i to o 5 lat nie będzie chciała bądź co bądź faceta który no niestety bardziej wymaga opiekunki,pielęgniarki,gospodyni niż hm...kochanki,przyjaciółki,żony.
Hej,ja też szukam,niedługo 41,jak chcesz napisz coś o sobie piotrek19763@op.pl,pozdrawiam
21 lat to za stary jestes synek
A ja szukam miłej i mądrej Pani! Czy są tutaj takie?Pozdrawiam.
Hej ja też szukam faceta po rozwodzie bo róznie w życiu bywa ja tez po rozwodzie moje gg 501 209 12
Jak któraś z pań ma chęć spotkać się ze mną to podaje adres: umowsiezemnaprosze @gmail.com , jestem po 40, raczej wysoki.