Uważaj Małgosiu bo facet po 30 to kula u nogi dla kobiety.
Przeszłość,nawyki,przyzwyczajenia , no i psychika.
Zaręczam że o uczuciu do Ciebie nawet nie myśl bo tacy szukają kobiety do seksu,prowadzenia domu i przedłużenia gatunku.
Zaręczam że każdy jeden którego spotkasz od razu będzie Cię "kochał" i na początku znajomości od razu będzie chciał seksu bo to oczywiście dowód "wielkiej miłości".
Najgorsi są tacy co to dzieciaka mają i się do tego nie przyznają a potem jak już Cię omota kłamstwami o wielkim uczuciu dowiesz się że alimenty będzie musiał płacić i co? Będziesz płacić jak pracę straci? bo w dzisiejszych czasach to chleb powszedni.
Dziewczyny bądźcie rozważne bo życie jedno jest.
Ja w takie bagno wdepnęłam.
Jeju... ale jesteś tragiczna... kobieto, to że ty takiego wybrałaś to nie znaczy że każdy taki jest. Skoro wdepnęłaś to wyjdź z tego. Dlaczego przekreslasz faceta który ma dziecko z pierwszego związku? Tzn. że tylko twoje dzieci są dobre? Odpowiedź tragiczna, jak ci nie wstyd.
Nie prawda. Są faceci po 30 stce bez żadnych obciążeń, pracowici i dobrze ułożeni. Znam takich kawalerów ale oni nie siedzą na forach internetowych.
14:32 jak ci ułożeni nie siedzą na forach to skąd tyle wątków typu "...szukam dziewczyny,kobiety,kochanki,zony itd..itp.."
A ci bez obciążeń na pewno i tacy są to jak do 30-ki żadna się nie skusiła na ten miód, to już nie jest miód i lepiej nie próbować bo grozi zatruciem ,chyba jasne.
Jeszcze jedno, skoro nie lubisz seksu to po co wiązałaś się z facetem? przecież sex jest cudowny. Nie rozumiem takiego podejścia, że każdy facet jest zły, sex obrzydliwy itp itd. Może z tobą coś nie tak?
47798492 to moje gg jak chcesz to napisz
Tyle, że Ty Beata a nie Małgosia ;)
ale Małgosia to moje drugie imie wiec nic nie zatailam :P
Nie posiadam GG
W jakim jesteś wieku?
Podasz namiar na siebie?
23 01 do kogo to pytanie? Chodzi o kogoś konkretnie? A może do kobiet, do facetów?
Duża grupa pań szuka łatwego życia,nie chce się codziennie gotować obiadów,sprzątać itd.Najlepiej żeby ukochany dostarczał masę forsy i o nic nie prosił.
O tak zwłaszcza starsze panny po przebiegu tylko czatują na takich i nie ważne czy stary,brzydki byle by alimentów nie płacił i jakąś prace miał to zaraz chop , siup i złapie na brzuch.
I spłoszyłeś Małgosię :-)
Miałaś dzwonić..512647120