Prosiliśmy Cię grzecznie ,że masz dać nam spokój,nie dotarło? Więc przestań go nam zakłócać.
I co? zawiesiłaś się? Nie uczyli cię w podstawówce pisać ? Jeszcze trochę a będziesz się porozumiewać językiem migowym. Taka jesteś ułomna?
nie można podawać czyichś danych (nawet linku do profilu na FB) bez zgody tej osoby, ponieważ narusza to prawo do prywatności i przepisy o ochronie danych osobowych (RODO), co może prowadzić do odpowiedzialności cywilnej (odszkodowanie) i karnej (grzywna, pozbawienie wolności), szczególnie gdy dane są udostępniane publicznie lub w złej wierze. Wyjątkiem jest sytuacja, gdy dane są publicznie dostępne, a ich wykorzystanie mieści się w ramach dozwolonego użytku lub licencji, jednak udostępnianie linków/danych w celu np. nękania jest niedozwolone ;))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))
Na właśnie życzenie .Było sie zająć sobą nie czyimś życiem. I nie zakłócaj dalej mojego spokoju i nie szantażuj. Bo to też jest karalne. A dalej widzę nie chcesz się odwalić. Już zapomniałaś co ostatnio wypisywałaś? Bo mam wszystkie wpisy. To wróć i poczytaj. Jeżeli jeszcze raz będziesz szantażować i zakłócać mój spokój umieszczę Twoje dane. I wreszcie dasz spokój skoro nic innego nie działa. Żegnam.
ja mam twoje wpisy... bardzo, bardzo duzo tego.... :) i dziękuje za mozliwość miłej konkretnej i rzeczowej rozmowy... :) 'pozdrawiam , życząc miłego dnia " :)
Ps:właśnie nękasz to Ty i to już dość długi czas i nie rozumiesz co się do Ciebie mówi,że masz się odpierdolić i zająć sobą.
Twoje wszystkie wpisy są mu znane ,więc zanim zrobisz z siebie taką ofiarę to najpierw było zastanowić się co wypisywałaś przez ostatnie miesiące i dopiero podpisywać się swoim nazwiskiem pisząc jakaś to niewinna. Tak kłamać. Pa pa i miłego dnia :-)
13:51 ciekawe czy twoje wpisy , sa mu znane, bo zawsze może poznać, choc częśc tych poematów :)))
umieszczaj, śmiało :)
Mój dzień będzie bardzo miły ,mimo że chciałaś przez miesiące próbować za wszelką cenę celowo kogoś denerwować. Także ta Twoja niewinność śmieszna do kwadratu. Pamiętaj o norze i innych tekstach. Jest masa tego.Zanim zaczniesz szantażować i kolejny raz zakłócać mój spokój dwa razy się zastanowisz,bo ja już się niczego nie boje i nikt mnie już paragrafami nie będzie straszył. Pa
a ty nic nie pisałaś, ani tutaj w internecie, ani do obcych ludzi ? nic a nic, jaka niewinna.... no prosze, amnezja dopadła.... :))
13:53 ty sie zastanów co ty piszesz i co jest prawdą... tyleeee. narka, bo mamlepsze zajęcia ;)
Więc zanim narobisz wszystkim kłopotu,to radzę dać mi spokój. Bo dążysz tylko do tego.
sama sobie podziękuj, ty narobiłas i to latami. papa