nr gg 48174472 czekam na wiadomości :) piszcie kobietki :P
mam 23 lata jestem chłopakiem mieszkam za granica przyjechałem do rodzinnego miasta na tydzień dajcie znać dziewczyny 884972391 tylko sms
...z czego już 3 dni siedzę na forum,z telefonem w ręce i ... nic. A tak przy okazji to gdzie ten Zębiec?
Gościu 17:39 to jest taki lasek przy trasie ruchliwej i tam czekają te "piękne dziewczyna" tylko portfel uzupełnij , bo karta tam sie nie płaci:):):)
Jedź na Zębiec tam nie będziesz się musiał prosić.To one same się proszę.
Full wypas.Satysfakcja gwarantowana.Droga w kierunku na Radom
(przed Iłżą).
z 9:21 odezwij sie 10370229 lub kobietamafi@wp.pl
a w jakiej okolicy mieszkasz ??
Wetweran zębca,one się nie proszą.One są zmuszane,a ty jeleniu za to placisz,bo jak nie,to alfonsi cie zalatwią.Dla zainteresowanych zębcem rada,jechać ok 10,kiedy są jeszcze w miarę mozliwosci czyste.
przyjmę każdy przedział wiekowy, pisać -> abg600@interia.pl
Teraz widzicie moi drodzy panowie jacy wy na prawdę jesteście. Nie ważny wygląd , wiek , byleby było gdzieś coś włożyć. I to właśnie jest ta wasza "miłość" do naiwnych kobiet. Wam chodzi o własną wygodę , szukacie bo sami nie jesteście w stanie egzystować , a jak nie macie na panienki , bo zarabiacie ta najniższa to już robicie z siebie żałosna istotę potrzebującą ciepła , stabilizacji i łapiecie byle jaką byle była, a potem wychodzi wasze "szlachetne oblicze"....Ja tam na męska samotność nabrać się nie dam :(:( szukajcie jest dużo sfrustrowanych, brzydkich starych panien , które sie wami zaopiekują żeby zmienić swój stan-powodzenia. I nie martwcie się, że jesteście karzełkami , z pustym portfelem łysi , chudzi , grubi taka desperatka was przygarnie na pewno
b.szym to coś dla ciebie haha wyleż no do ludzi jedz no na ten zebiec chlopie jak ci ktoras dobrze nastawi to nie bedziesz w koncu blądził haha