Drodzy Forumowicze .Szukam domu dla 6letniej kotki,od małego wychowana była w bloku ( znalazłam ja na klatce ) jest nauczona czystości wychowana z dzieckiem i psem. niestety nie nadaje sie na działke gdyż nigdy nie wychodziła na dwór i myślę,ze by sie nie odnalazła. musze wyjechać i szukam dla niej dobrego domu. Mam nadzieje ze znajdę wśród Was jakeigos dobrego ludka ,który sie nia zaopiekuje
Szukasz domu czy tymczasowego hotelu? Chcesz się jej pozbyć po 6 latach?
rodzinę poproś, to są ludzie, z którymi masz kontakt, kotka też ich zna, nie pozbywaj się na zimno do obcych ludzi wydając kotkę
Po tylu latach nie zostawia się kota ....
Zaczyna się okres urlopowy... Biedne zwierzęta wylądują na drodze, w lesie pod drzewem, podrzucone innym na wycieraczkę...
A kotka łasi ci się do nóg sanka27 nie świadoma tego, co za chwilę ją czeka... Wszystko to, po 6 latach życia pod jednym dachem....
Jeśli wyjeżdżasz za granicę, zaczipuj ją, zrób jej paszport (koszt ok. 200zł) i weź ją ze sobą.
Dokładnie weź ją ze Sobą, bądź zostaw komuś z rodziny. Kotek się już do Ciebie przywiązał po tylu latach. Apropos, mówisz, że wychowany z dziećmi i psem... to psa też chcesz wydać? Bo dochodzę do wniosku, że jak wychowany z psem to pies jest z Wami. Poza tym ? Mieszkanie sprzedajesz?Czy ktoś w Nim zostaje? Może najlepiej, żeby kotek został na miejscu, chyba że nikt nie chce się Nim opiekować, oprócz Pani, i dlatego się Go pozbywamy.
hmm...
Spytaj w barze Viet-nam na rynku.
Może jeszcze jadalna.