Kolego w Ostrowcu juz takiej nie znajdzierz . Samo pruchno zostało .
Najwyrazniej sam śliczny nie jesteś,bo byś nie musiał na forum szukać tylko przebierał jak w ulęgałkach ;D
A po drugie po co Ci dojrzała,myślisz ,że przy takiej sam dojrzejesz ? ;) Aaa...mamusi szukasz ? ;)
Dupke mu trzeba podetrzec ale najpierw do slownika
Pewnie jakiś ulomny i nigdy nie był z kobietą. Nie wie jak to się robi dlatego szuka dojrzałej żeby go nauczyła hahaha
Synku rowiesnice sobie poznaj ty maly konserwatorze ikon:-)
Po co mu rówieśnica.Oskubie go z kasy,wykorzysta i do następnego ucieknie jak się kasa skończy,albo na brzuch złapie jak niewiele warty próżniak i ma chłopak pozamiatane w życiu.
Moja żona jest 12 lat starsza.
Wszyscy moi znajomi drwili ze mnie,nawet ubliżali,ale to pustaki więc nie słuchałem.
Teraz wszyscy mi zazdroszczą szczęśliwego życia.
Kieruj się rozsądkiem a nie popędem i to co zazdrośnicy piszą nie bierz pod uwagę.
Najważniejsze żeby dziewczyna miała dobrą pracę,była zaradna i gospodarna,bo to gwarantuje szczęśliwą przyszłość rodziny. A takie z paznokciami przyklejonymi,wypacykowane,bezrobotne lale zostaw dla tych pustaków,miłośników młodszych,
Nic nie ważne,byle tylko młodsza - to dewiza naiwniaków,a potem płacz,rozwód , alimenty i wylewanie żali na forum jaka to bleeee ta jego kobieta.
Widziały gały co brały.
Leć do domu starców na ul.Grabowiecką,tam coś znajdziesz dojrzałego dla siebie .
jeśli szukasz śliczneej młodej to zagraj w totolotka ,może wygrasz to wtedy znajdziesz.Śliczne ,szukają facetów z klasą i kasą a od Ciebie czuć coś przeciwnego.
Skąd ja znam to bleeee, którego nawiasem mówiąc nienawidzę, bo okropnie prostackie? Co to za określenie, jak dziecka w przedszkolu, albo niemowy:):)
Masz rację. Starsza z kasy Cię nie wydoi bo ją ma a i głowa jej nigdy nie boli.
Chłopie tylko starsza i życie jak w bajce. Psy na lata się nie gryzą.
Nie przejmuj się opiniami , znajdziesz jakąś bez problemu z tym ze akurat złe miejsce do szukania wybrałeś.