czy tu tylko jest wybór między Foxem a Yes? wiek osoby to 17 lat.
A 33 latek z podstawową znajomością angielskiego gdzie moze się podszkolic w naszym mieście? Polećcie coś
Ja też polecam FRIENDS na Targowej,jestem bardzo zadowolony i moje dzieci również
Jedni i drudzy maja ten sam sposób co w szkołach tylko inne podręczniki. Nauczyciele tez są z regionu :) Znam sposób ale tylko mi pomógł, bo dostosowałem go pod siebie. Nauka języka obcego jest sztuką, gdzie każdy wybiera pod siebie jak chce się doszkolić/doskonalić, w jakim czasie, trybie i tak dalej i tym podobne... Chcesz dostać pare wskazówek to napisz a dam namiary.
Napisz (do @gość 00:06) coś więcej na adres: angielski.nieuk@mailplus.pl
Dzięki :)
http://www.szkolaguliwer.pl/onas.html
ja chodzę do British schoool i jestem zadowolona .
Polecam Friends Studio na ul. Targowej.
Jestem b. zadowolona.
Ja też stoję przed podobnym problemem, muszę gdzieś się podszkolić i musi to być szkoła dla dorosłych pracujących. Może ktoś naświetlić jak wyglądają lekcje, po ile osób na grupę i jakie koszta. Ostatnio z lekcjami angielskiego miałem do czynienia z 10 lat temu na uczelni. Jeszcze coś tam kapuję ale czas zrobił swoje, tym bardziej że nie mam z owym językiem do czynienia.
szkoła językowa OK, obok centrum medycznego. Doświadczenie w prowadzeniu zajęć z dorosłymi, dopasowanie się do terminów, atrakcyjne ceny.
You can do it Szkoła angielskiego
Lekcje indywidualne 25 zł
Elastyczne godziny zajęć
Tel.733560627
MOOSE - dla każdego.
polecam szkołę językową GULIWER! :) Szkoła solidna według mnie.
Polecam Friends Studio mamy 100% zdawalnosc egzaminow maturalnych czy gimnazjalnych. Swietne przygotowanie do matury. Swietne zajecia dla dzieci, dobrze dobrane ksiazki, przyjacielska atmosfera i tablica interaktywna. Zapraszam
Więcej informacji pod nr tel 660542847
Friends Studio, polecam p. Karolinę.