Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Szukam dobrej pracy na nowym zakładzie. Chcę zarabiać co najmniej 2500 zł w niebrudnej pracy

Hehehe..,rozbawił mnie kolego twój post :))))

A może od razu startuj na kierownika wydziału.

Jeszcze to stwierdzenie "nie po to kończyłem technikum żeby jeździć jakimś dźwigiem na torach"

Rozwalasz mnie na łopatki :)))))))))

Ma się te wymagania :P

Powodzenia...z takim nastawieniem nie wezmą cię nawet do zamiatania :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Szukam dobrej pracy na nowym zakładzie. Chcę zarabiać co najmniej 2500 zł w niebrudnej pracy

Ja też chcę pracować na "nowym zakładzie". Tak minimum żebym zarobił 25 000 zł, nie będę zrzędził, może to być brutto, nie netto. Oczywiście na miesiąc.

Mogę odwalać brudną robotę - np. poganiać innych do pracy. Dlaczego 25 000? W końcu nie po to się uczyłem, żeby zarabiać mniej, poza tym nie mieszkam z rodzicami i mam samochód, to wiadomo - wydatki większe.

Gość_Gienek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Szukam dobrej pracy na nowym zakładzie. Chcę zarabiać co najmniej 2500 zł w niebrudnej pracy

żebyś zarobił 2500 na raczkę to musisz się trochę napracować i fizycznie i kilkanaście lat chyba ze bedziesz z mety szefem

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Szukam dobrej pracy na nowym zakładzie. Chcę zarabiać co najmniej 2500 zł w niebrudnej pracy

a w Kunowie na drzwiach tyle biorą! przy dobrych wiatrach, tam się udaj ,ale nie poleżysz chłopie,nauczysz się pracy!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Tak, w Ostrowcu tak. W dużym mieście wystarczy być pracownikiem umysłowym np. administratorem sieci.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Za 2 tys. to mozesz administrowac kafejka, a i tak nie przyjma z ulicy tylko sprawdza czy umiesz cokolwiek.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ojejku, naprawdę? Aleś Ty mądry ;) Oczywiście że sprawdzą, na tym polega rekrutacja.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Oj chrabąszczyku o ile to nie prowokacja jesteś naprawdę godny pożałowania. Ale z uwagi na moje dobre serducho życzę Ci szczerze powodzenia. Nie myślałeś o seminarium, póki masz jeszcze czas? Czysta robota i za godziwe pieniądze;)

Qba
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Marzenia ściętej głowy... Myślisz, że mało jest osób, które ukończyły wyższe państwowe uczelnie a Ty po technikum chcesz, żeby Cię przyjęli do huty od tak i to jeszcze za 2500? Powodzenia, dobrze radzę ZEJDŹ NA ZIEMIĘ, takie rarytasy nie w Polsce

Gość_Goska
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy by napisał 2,5tyś. czy 5 tyś. lub 1,2 tyś. nie robi to różnicy bo i tak pracy nie znajdzie bez 'popychacza".Więc myślę,że następnym razem powinien napisać:" 9 EURO na godzinę gdyż jesteśmy w Europie".A jak nie to bez łaski.Dobrze się ceni lecz za mało jak na "EUROPEJCZYKA".Tj. Euro... i pejczyk.

mirek24
        Zgłoś
        Odpowiedz

A Ja Cię zatrudnię za tyle i udowodnisz tym nierobom z forum że można też u nas tyle zarobic podaj swój nr kontaktowy,czy znasz w miarę dobrze angielski bo to ważne?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony