Nie wiem gdzie iść podobno słyszałem że na walcowni jest dobra robota ale brudna a ja nie chcę brudnej ale chcę dobrą jestem po THM więc dziw mnie fakt że nie wzieli mojego CV pod uwagę gdy im wysłałem w zeszłym roku. W ostateczności mogę zrobić uprawnienia na suwnicę ale nie będę nią jeździł zbyt często ponieważ nie po to kończyłem technikum żeby jeździć jakimś dźwigiem na torach. Najbardziej mogę dozorować maszyny przed komputerem sprawdzać stopień zużycia i takie podobne prace wykonywane z poziomu komputera. Czemu tylko 2500 zł chcę ? dlatego że nie mam żony ani dziecka mieszkam z rodzicami i chcę na początek wynająć kawalerkę bo mam dosyć ich zrzędzenia że to że tamto. Trochę na czynsz na życie i jakieś imprezy ale też nie za często, do pracy rowerem więc niepotrzebny mi samochód.
zycze powodzenie, za 1000 nie znajdziesz roboty z takim nastawieniem
Marzyciel... Powodzenia
No nic mnie dziś tak nie rozśmieszyło :D
Zejdź człowieku na ziemię. 2500,- śmiech na sali, ty masz w ogóle jakieś doświadczenie? ale marzyć każdy może :D
co sie go czepiacie, chłopak młody zapomniał dopisać że ta pensja jest za kwartał z góry
Chyba to raczej powinna być normalna pensja przy dzisiejszych kosztach życia i utrzymania a nie pobożne życzenie. Tak powinno wyglądać wynagrodzenie za pracę, a nie tak jak wygląda obecnie 1100 zł.
Świetny dowcip na poprawę humoru:)
humor humorem,ale taka jest u nas rzeczywistość że niestety na tak ciężkim wydziale zarabia się 1200zł,zgroza!!!!!!tylko pracodawcy maja trzy razy więcej za pracownika(mówię o spółkach)Ambicje człowiek ma,ale co z tego?????
przyznaje że mnie też rozbawiło to dość mocno :)
Jednym słowem kolega chce nadzorować i dowodzić, brać do ręki 2,500, nie ubrudzić się i nie zmęczyć. I to jako 1 praca po THM. Szacun stary :)
Jeśli dziwi Cię nasze podejście, to szybko zrozumiesz po paru dniach szukania pracy w ostrowcu w ogole :)
THM to żadna szkoła więc pisanie " nie po to kończyłem THM" jest conajmniej żartobliwe. Po drugie żadna firma nie weźmie Cię na stanowisko gdzie Twoje doświadczenie = 0. Jedno to wiedza, a drugie dużo ważniejsze to doświadczenie. Po trzecie kwota która chciałbyś zarobić, to taki żart sam w sobie, więc to nie wymaga komentarza.
A na koniec pragne życzyć Ci żebyś znalazł pracę jakąkolwiek w ostrowcu, nawet za 1200 zł. Bo to już będzie coś :) Chociaż nie wiem czy Cie zadowoli 1200, przecież nie po to kończyłeś THM :)
Podpisano
rozbawiony do łez
Koleś sobie jaja robi a wy się spinacie. I to wy jego w tym momencie rozbawiacie.
a jaki kierunek skonczyles je.sli moz..na wiedziec ?
może to i śmieszne ale znam ludzi na hucie co nic nie robią tylko komputerek, kawusia, obiadek darmowy i jeszcze więcej zarabiają a flak rośnie, i oni są fizyczni w papierach, znajomości trza mieć!
Zostań radnym, posiedzisz , popierdzisz w stołeczek , wezmiesz dietkę, a potem PREZYDENTEM hahahaha
Dokładnie :)
hehehe udalo Ci sie zart wykrecic :) widac ze temat celowo zalozony dla rozluznienia atmosfery hehehehe +1 dla Ciebie kolego udalo sie :D
No dawaj chlopie po THM-ie czekamy na Ciebie jest praca : bedziesz dozorowal taczki przed komputerem , szufle tez maja skanery,slowem wszystko z poziomu komputera. Dostajesz 250zl/tydzien i miche regeneracyjna! Melduj sie jutro na 6,00 rano zaczynasz!