No, tak bywa 22:15. Nie mówię, że jest koszmarnie na mojej głowie, ale fryzurę mam smieszną a fryzjerce wolałam uciec wcześniej, bo i tak widziałam, że nie umie strzyc i tylko gorzej być może. Wymodelowała mi jako/tako ale szukam kogoś kto mi zrobi coś co można nazwać fryzurą. Niestety tego co mam ani fryzurą nie można nazwać ani tzw. kacapką.
No to gdzie byłaś ostatnio, w którym zakładzie, że jesteś niezadowolona? W tym co ja Ci poleciłam jako pierwsza w odpowiedzi?
Są salony które funkcjonują na rynku i maja dobrą opinię od wielu lat proponuje salony,Marta Wieczorek Anita Klimas, dziewczyny z Reja kiedyś Mariola ale wyjechała spróbujcie myślę ze sie nie zawiedziecie.
Tylko że pewnie u tych fryzjerek obcięcie włosów bez czesania kosztuje z 80 zł.
Bez przesady idz zapytaj i po sprawie.coś. za coś. A po za tym wlosy strzyzesz co 2, 3 miesiace wiec to nie straszny wydatek.
Lotos w Rynku polecam p. Anetę lub p. Iwonę
No ja akurat obcinam co ok 3 tygodnie, a nie miesiące. Więc dla mnie wydatek rzędu 80 zł co 3 tygodnie to sporo.
To nie Warszawa zeby strzyżenie krótkich włosów kosztowało 80 zl.
W czekoladzie może spróbuj. Byłam ostatnio i zadowolona jestem. mnie obcinała pani Paulina.
"Matko" obcinać włosy co 2-3 miesiące? :) nie realne:) ja muszę chodzić co miesiąc do fryzjera. A mam krótką fryzurę.
Unikam okolic CZEKOLADY bo strzygłam się z tyłu czekolady. Nowy salon. Dopiero dziś zobaczyłam, że niestety ale jutro muszę gdziekolwiek iść, bo to niefajne delikatnie mówiąc to coś podcięte równo i bez żadnego cieniowania zupełnie.
13;46 niech kosztuje i 100, ale będą obcięte dobrze i fachowo
19:25 ale cena o fachowości w życiu nie świadczy. Byłam w bardzo drogim salonie kiedyś i nie byłam w ogóle zadowolona a uboższa o 70 i pani za 25zł mi poprawiła to drogie dzieło innej "fryzjerki", która talentu nie miała.
11:40 nie, byłam w nowo otwarty salonie... Eksperymenty nie popłacają.
Ja szukam kogoś na miarę Rafała.Chodziłam do niego i zawsze był super efekt,świetnie cięte,ułożone.Odkąd nie wiem gdzie teraz przyjmuje,byłam w kilku salonach i naprawdę ciężko o choćby troszkę podobny efekt.Wiem,że włosy krótkie nie każdemu "leżą" w obcinaniu,no ale naprawdę nie ma nikogo na poziomie do krótkich włosów?
Edyta na osiedlu Patronackim polecam,bardzo dobre cięcie. Ale trzeba czekać.
Strzyżenie krótkich włosów nie kosztuje 80 zł. Moja mama chodzi do jednego z lepszych salonów w O-cu - na Reja, ma krótkie włosy i za strzyżenie z modelowaniem płaci zawsze 35 zł. Włoski ma zawsze super obcięte, dokładnie i tak, że same się układają. Strzyżenie długich włosów z modelowaniem 40-45 zł.
Ciekawostka: od czasu do czasu czeszą mnie panie w Studio Fryzur i płacę 45 zł. Natomiast za tę samą fryzurę, ten sam czas, który został mi poświęcony zapłaciłam 70 zł w dniu sylwestra. Pierwszy raz się z tym spotkałam. Miałyście podobne doświadczenia?