nie musi być najtańszy, bo już mi ci najtańsi niestety bokiem wyszli. Tzn, nigdy nie szukałam patrząc na cenę. Mieszkam tu od niedawna i odwiedziłam kilka salonów, ale efekt co salon to gorzej. podpowiedzcie, gdzie się udać aby poprawić to co mam na głowie dziś, tzn, nieudolne strzyżenie, u góry klapa a nad karkiem zero cieniowania, bo chyba pani nigdy o tym nie słyszała. wiem, że jest ogrom tych salonów, dziś odwiedziłam zupełnie nowy i nie jestem zachwycona. cóż, ja już sama szukać nie chcę.
Ja polecam Metamorfoze, bo jestem zadowolna. A jeśli chcesz mieć włosy nad karkiem postopniowane to o to poproś :-)
No, proszę Cię, prosiłam... Pani nie umiała tego zrobić w efekcie mam klapę u góry i nic nie ruszone włosy nad karkiem. Ogólnie nie ma dramatu, ale też nie mogę być zadowolona. Ta pani nawet nie wyrównała mi włosów koło uszu, coś tam cykała, ale w sumie nic nie zrobiła. Grzywki też się bała chyba ruszyć i gdybym nic nie mówiła to pewnie tylko zmoczyłaby mi włosy i wysuszyła na szczotce a akurat modelowała bardzo dobrze, ale strzyc nie umiała kompletnie. Mam w sumie równo na szyi podcięte, ale mówiłam a w końcu już się bałam i wolałam się ewakuować.
I powiem Ci 14"09, że często ścinali mnie po męsku a dziś przeciwieństwo, dzieci nie zauważyły, że byłam u fryzjera a starsza córka pytała się dlaczego mam nic nie obciete, tylko takie zostawione, że aż się wywijają do zewnątrz.
polecam salon fryzjerski Aga. bardzo ładnie obcina i również czesze .
Możesz pisać od razu, gdzie? Niestety ale Ostrowiec nie jest mi zbyt dobrze znany a już na pewno nie kojarzę wszystkich salonów po nazwach.
na koloni robotniczej. skrecasz obok starego sklepu i to jest 2 lub 3 dom po prawej stronie
Haha, chyba żartujesz z tą Kolonią Robotniczą
Anita Klimas - os. Stawki lub Sylwia z Awangardy na Iłżeckiej - mogę polecić z czystym sumieniem
Więc która lepsza? Klimas ostrzygła kiedyś mojego brata i nie wiem czy on tak chciał ale polewkę mieliśmy niezłą. Tzn, w tym salonie a jaka fryzjerka i ile ich jest to nie wiem, więc nie żebym chciała obrazić kogokolwiek ale fryzurę miał mega śmieszną.
I powiedz ile w Awangardzie zapłacę? Tak mniej więcej.
A do krótkich włosów kogo polecacie? Też obeszłam kilka salonów i niestety, Panie chyba boją się zrobić fajną,na prawdę krótką fryzurę.
Salon Edyta na Patronackim, ale tu musisz około tygodnia czekać na wizytę, z miejsca cię nie przyjmie bo ma mnóstwo klientek. Ale uważaj żebyś się nie pomyliła bo tam są dwa zakłady koło siebie, w drugim pustki.
Gdzie przyjmuje Rafał Ciećwierz?On kiedyś chyba w Awangardzie pracował.Może ktoś wie gdzie teraz go szukać?
Najlepszy salon jest na Os.Slonecznym za Lidlem u Pani Edyty kolo Solarium. Polecam wszystkim.
U p.Klimas pracowała p.Iwonka i ona strzygla bardzo odważnie zwłaszcza młodych facetów to moze brat wpadl w jej rece chociaż pomyslow jaj nie brakowalo.Co do szefowej .zna sie na rzeczy polecam.
a kto ładnie obetnie "na kacapkę"?
Podtrzymuję temat, bo też chciałabym znaleźć taki salon, gdzie znają swój fach, słuchają klienta i potrafią doradzić, a nie spierniczą malowanie czy obcięcie i jeszcze upierają się, że przecież jest dobrze i tak jak Pani chciała! A od takiego fryzjera to tylko opłotkami trzeba do domu wracać i poprawiać po swojemu, bo niestety nie raz mi się tak zdarzyło.