18 letnia dziewczyna szuka jakiegoś chłopaka do znajomości, może czegoś więcej. Jeśli chcesz się ze mną zapoznać zostaw maila :)
pokaz sie na zdjeciu to moze podam Ci swojego maila
Ej... Ty... Piękny... Gościu z 13:39 Pokaż się Ty na zdjęciu to może ona do Ciebie napisze... Nie bądź taki pewny siebie, bo wygląd to nie wszystko. Chyba, że wolisz wypindrowane lale...
A może właśnie on nie chce "wypindrowanej lali" i prosi o zdjęcie, żeby sprawdzić czy przypadkiem ona taka nie jest?
szycha27400@interia.pl
Też mam 18l ;)
A nie chcesz takiego +30. W nocy bys korzystała a nie jakis 18 lat trzy razy ruszy i meta. Nauczyła bys sie takich rzeczy i bys zobaczyla co bym ci robil ,wiła bys sie jak przydeptany zaskroniec
Hehe żeby Twojego zaskronca ktoś nie przydeptał hihii Oj 30+ ....Ty też kiedyś miałeś 18lat...każdy wiek ma swoje prawa...niech wzajemnie nabieraja doswiadczeniai ☺A Tobie się 18-tka marzy ☺
Ten zaskroniec mnie rozbawił A miałam doła. Poznałam tu chłopaka i nagle przestał pisać . Niech żałuję
witam poznamy sie mam 24l
Ja mam 18 i chyba nie mam się czego wstydzić.Możemy się poznać...
Hej. Podobno miły i sympatyczny chłopak, lat 21. Jeśli masz ochotę dowiedzieć się więcej, odezwij się na maila niunius17@interia.pl. Pozdrawiam
Poznam dziewczynę mam 21lat. Piszcie na speedy21@interia.pl
djkamilson20@gazeta.pl jestem otwarty na twoją znajomość