Nie wiadomo. Starsze są mądrzejsze, konkretniejsze, można pogadać o poważnych rzeczach a nie głupotach. No i jak jest zadbana to jest piękniejsza od młodszych. Widuję czasami matki z córkami idą i matka jak modelka czy jakaś inna aktorka, a córka brzydka jak noc listopadowa
Witam wszystkie samotne Panie 45+.Jeśli są takie w Ostrowcu lub okolicy proszę o sms na nr.668571128.
Masz rację 13.00 Czasem aż mnie dziw bierze że młode dziewczyny nie dbają o sobie :/ Ale jeśli spotkasz mądrą 20+ to i z nią bd miał o czym pogadać. Są jeszcze takie normalne ;) I dzięki, miłe to co mówisz o dorosłych kobietach :)
A Ty co myślisz o młodszych od siebie facetach?
Ich największym atutem jest młodość i atrakcyjność. Ale akurat dla mnie jest ważne żeby był inteligentny. Uwielbiam takich!!! I pochlebia mi że młody mężczyzna zabiega o mnie ;) Ale akurat to powie Ci każda kobieta :) Umiejętność adoracji, kultura w obyciu to podstawa w każdym akurat wieku i u każdej płci :)
Jeśli chcesz podaj maila popiszemy bardziej prywatnie :)
Dziękuję ale mam już swojego młodszego mężczyznę :) I nie zamienię go na żadnego innego ;)
Ja też już od 4 lat jestem w związku z dużo młodszym i jest super!
Jest taka jedna po 40, marzenie nie jednego faceta. Blondyna, długie włosy i nogi, piękne fit cialo. Idealna!!!!! Nie ma męża ani dzieci. Jak ja mijam ulica to się odwracam i podziwiam tą mega d...
Zagadaj moze sie skusi
Szukam fajnego wysokiego chłopaka do 34 lat z duzym poczuciem humoru. zostaw jakiś namiar najlepiej meil. Dla eli
A co te biedne maluchy po 170 maja robić jak wszystkie dziewczyny wysokich szukają?
Bzdety i nudni ludzie w desperacji
Nie wierz w to. Wysoki a glupi to nie jest dobry pomysl!