Ja szukalam na sile do skutku az znalazlam mi to zajelo 7 miesiecy ale w koncu sie udalo. Wszystko sie da. Szukajcie a będzie Wam dane:)
I ja szukałam. Przez chwilę myślałam, że znalazłam. Okazało się inaczej... Teraz taki dzień jak dziś spędzam sama :(
Miłości nie trzeba szukać, miłość przychodzi sama często w takim momencie, że nawet się tego nie spodziewamy, a dodam nawet, że w naszym życiu nic nie dzieje się bez przyczyny-kiedyś bardzo chciałam zmienić pracę, ale niestety nie udało się, nie przeszłam pomyślnie procesu rekrutacyjnego-dla mnie porażka uwieńczona rozpaczą. Zostałam w dotychczasowej firmie i ....po krótkim czasie pojawił się on. Teraz wiem, że gdybym dostała się do tej innej pracy nigdy nie było by tego co wydarzyło się później.
Jaki z tego wniosek>>>>NIC NA SIŁĘ<<<< w miłości i nie tylko :)
Ja mam 21 lat wogole nie miałam chłopaka ;( Wczorajszy dzien to naje... się :)
Żyć mi sie już nie chce ;/ Kolesie 1 spotkanie sex debile... dałam sobie spokój i ide na zakonnice bedzie najlepiej
Tylko wybierz zamknięty zakon albo pustelnie bo możesz wpaść z deszczu pod rynnę.Może zamiast" miłości" rozsądniej byłoby wybrać "rozsądek".Jest szansa że miłość kiedyś przyjdzie a samotności już nie będzie.
Nie warto, jasne,że istnieje przeznaczenie,ale trzeba mu zawsze pomóc. Gdy nie wspomożemy-odwróci się to, co mogło być.A następna szansa nie koniecznie będzie dana jeszcze raz. Więc trzeba o wszystko zadbać,by nie przegapić.Być samoświadomym.
Dzelena mimo wszystko uważam, że nawet jeżeli co niektórzy by na głowie stawali aby przytrafiło się to czy tamto, to i tak wszystko będzie się toczyło swoim tokiem czyli tym co jest zapisane w naszej księdze życia, bo myślę, że każdy z nas takową ma przypisaną- już zapisaną, a to co nas spotyka to tylko realizacja kolejnych jej akapitów- jesteśmy zbyt mali aby zmieniać bieg naszej powieści o naszym życiu i nie pomoże bunt, rozpacz i łzy co ma być to i tak się wydarzy czy tego chcemy czy nie...
Dla naszej podświadomości <teraz>w przeszłości jest tym samym <teraz> w teraźniejszości i będzie tym samym <teraz> z przyszłości.Nasza podświadomość realizuje stary program,trzeba ją tylko przeprogramować i będzie realizowała nowy,właściwy program.Podświadomość projektuje nasze myśli:gdy myślimy, że jesteśmy mali-to jesteśmy. Niektórzy myślą, że jest wielcy i wibrują wyżej-zmieniając swoje przekonania,a za tym- swoje przeznaczenie.Znam wiele takich ludzi i tu wcale nie potrzebny a nie bunt, a nie rozpacz, a nie łzy. Tu jest potrzebny otwarte serce i otwarty umysł.
Cały sekret.A gdy człowiek ma cel-wcześniej czy później go osiągnie. W człowieku żyje Boski pierwiastek,czy wierzysz w to czy też nie-nie ma znaczenia. Prawda jest prawdą.
Ok. Chyba wszystko zrozumiałam. A potrafisz cofnąć czas? Tym byłabym bardziej zainteresowana, ale jak mi odpowiesz, że tak ...zacznę się Ciebie bać.
http://torebunia.pl/10087,Sa_dwa_sposoby_aby_poznać_kogoś_naprawd
popieram , wszystkie kolesie od razu seks, więc mi się tam nie spieszy, poczekam na normalnego z jakimiś wartościami