fantazja ludzka jest wręcz nie ograniczona ale dlaczego skupia sie na takich bzdurach.21 wiek a niektórzy wierzą w płaska ziemia mam nadzieję że to po prostu głupi żart i nic więcej.
kłamią cie na kazdym kroku i nawet o tym głupku nie wiesz :)
Niektórym się objawiają matki boskie,a niektórzy wierzą w naleśnik.DEMOKRACJA!!!!!!
Jest plaska i basta.
Anty B. Ty jesteś głupi mimo ze ci się wydaje jaķ większości ze jesteś mądry. A ty jesteś zwyklym baranem który łyka wszystko co tv mówi i inni manipulanci tego świata.
haha gosc_Gogus dawaj te twoje niezbite dowody na plaskosc ziemi bo chciałbym się trochę pośmiać. Normalnie powiem wam spiskowcy wszelkiej maści żałośni jesteście popieracie czyjeś wymyślone głupoty i wydaje wam się że pozjadaliscie wszystkie rozumy. A te wszystkie wasze głupoty potrafiłby obalić dzieciak że średniej szkoły a może i z końca podstawówki
Jeszcze cię kosmici nie zjedli? Dziwne!
12 godzin dziennie czytasz pierdoły, 12 godzin dziennie wklejasz pierdoły.
Wniosek może być tylko jeden: nie masz rodziny i robisz w pampersa.
Obalić to ty możesz anty B.jedynie jakiegoś jabola bo twój mały zaprogramowany mózg nie pojmuje rzeczy które mogą być inne niż Cię nauczono jak większość lemingów. Trochę pokory i racjonalnego toku myślenia by ci się przydało. Ja osobiscie wierzę w wersje ze to Bóg stworzył świat i wygląda inaczej niz nas uczą. Ale ty jesteś zbiegiem okoliczności jak cały ten urządzony świat ktory tez jest przypadkiem według pseudonauki. A wmawia i wymyśla sie to po to aby wyeliminować Boga stwórcę z życia ludzkiego
Płaski to jest łeb antyNWO. I na to są dowody.
dowody to wy macie okragle twierdzac ze ziemia jest plaska
kretyn z epoki kamienia
Ziemia jest płaska..stoi w miejscu.slonce się kręci wokół niej.A pojawiające się zaćmienie śłonca to kara od Boga.hahaha
Czytam ten post od samego początku i nadal nikt nie podał dowodów na płaskość ziemi.
Napiszcie chociarz jeden poparty aegumentami, podyskutujmy w niedzielne popołudnie:-)
Glob. Podaj przyklady ze ziemia jest kulka. Tylko fakty nie hipotezy. Wcześniej pisano tutaj ze w Bibli jest opis stworzenia świata. Sam tez czytałem i Ja też skłaniam sie do tego ze wiecej opisu pasuje do ziemi plaskiej nie kuli.
1. Zjawisko dnia i nocy.
Jeśli wytłumaczysz mi co się dzieje ze słońcem w nocy na płaskiej ziemi to będę wszystkim wmawiał że ziemia jest płaska.
2. Dlaczego lecąc samolotem w linii prostej na tej samej wyskości dolatujemy do miejsca startu a nie na kraniec planety?
1 slonce sie zwija na noc jak petunia.2 wszystko jest podwojne