Tofie jakis ty plytki I glupi!
Zal mi Ciebie! No ale nie wszyscy sa madrzy,Tak juz ten swiat urzadzony.
A wiecie dlaczego jest zima?Od niewidocznej strony z ziemi,Słońce ma drzwi do kotłowni ,w której palą krasnoludy.Ale zawsze pod koniec naszego roku,krasnoludy mają wyje...ane i zaczynają strajkować ,bo chcą lepszych warunków pracy.I te piece ,w tej kotłowni zaczynaja wygaszać ,a Słońce zaczyna sie oziębiać i zbliżać do ziemi.W zeszłym roku,to pewien naukowiec,który był kiedyś mistrzem świata w rzucie dyskiem,taki dysk dorzucił do Słońca.Ale o tym sie nie mówi ,bo masoneria nie pozwala.A Ziemia jest płaska.Mój kolega ma motolotnię którą kiesyś doleciał do stratosfery i jak wrócił to opowiadał,że wszystko jest płaskie.widział australijczyków,którzy mu serdecznie machali i północnych koreańczyków,którzy grozili mu rakietą jądrową.I nie jest prawdą ,że istnieje Antarktyda i Arktyka.Ziemia jest płaska jak naleśnik i po obrzeżach jest otoczona wiecznym lodem i śniegiem.Tak jak naleśnik polany bita śmietaną.
haha 7:32 biorę to
Widać inka ze twoja inteligencja nie juz nawet zerowa ale sięga odwìertu
17:25 to nie jest wątek o religii i nie ja wtracilem tu religijne twierdzenia. ale proszę bardzo zmień wodę w wino no przecież się da
Mam prośbę do płaskoziemców aby podali mi odległość na mapie płaskiej ziemi między np. RPA a Australią.
Odpowiedzieli mi na pytanie co się dzieje ze słońcem po jego zachodzie i gdzie się kończy a gdzie zaczyna ziemia.
Jak to możliwe że lecąc samolotem w linii prostej na tej samej wysokości po pewnym czasie dolecę do miejsca startu?
Co się dzieje ze słońcem? hmm.. normalnie, wyłączają po prostu
no jak gdzie? pod "dyskiem" sie slonce chowa, a dysk żółw trzyma na skorupie :DD
antek Ty się nie śmiej z innych głupot bo sam ich tu wklejasz nsjwiecej
ja bym prosił plaskoziemcow o wytłumaczenie zjawiska które na płaskiej ziemi nie mogłoby zaistnieć mianowicie jakim cudem tuż przed zachodem i wschodem słońca chmury (jeśli akurat sa) są podświetlane od spodu?
bo na obrzeżach płaskiej ziemi są zamontowane takie podświetlenia jak np.przy wielkich budynkach.I to one podświetlają te chmury.A tak w ogóle,to zyjemy pod szklaną kopułą,coś takiego jak jest pojemnik na ciasta.I nieprawda,że ludzie byli na księżycu.Dlaczego byli tylko raz i wiecej nie lataja ,tylko sie wzięli teraz za wycieczki na Marsa?I te termometry w samolotach też kłamią ,bo pokazuja ,że na wysokości 10 km jest ponad 50 stopni na minusie.To nieprawda jest.Jakby ziemia była okrągła,to te ludzie z Afryki czy z Australii toby spadli pieron wie gdzie.Pani w szkole tłumaczyła,że nas jakieś przyciąganie trzyma.A co my są z żelaza?Magnes żelazo może trzymać ,a nie ludzi.
bo to są antek chemiczne chmury ale ty do tego jeszcze nie dojrzales emocjonalnie, akurat z olaskoziemcow sam sie smieje.. SCZ haha miales nie ogladac Mariusza. Ale co racja to czasami ksiezyc jest dziwnie duży i biały, ledy jak nic ! masoneria odpaliła
antek chemicznie to Ty masz zniszczony mózg przez te twoje cudowne terapie
Bo antyNwo ugryzł kiedyś nieszczepiony smok.
Nie wiem,ile w tym prawdy,ale Kopernik nigdy nie istniał.Tak samo ,jak jego teorie heliocentryczne,które napisane zostały w początkach 19 wieku przez kilku skacowanych mieszkańców Denkowa.I Słońce i ziemia i wszystkie planety są płaskie.Właśnie rozpoczynam czytanie mądrości na temat płaskości kuli ziemskiej.
Kopernik istnial i byl kobieta.Po fryzurze na obrazach mozna poznac, ze to babka.