Bo ziemia jest plaska! Pozdrawiam
A kaczynski jest wysokim brunetem 1 ..90 wzrostu.
A tej masz racje! Ludzie sie smieja bo tylko wierza w to co inni mowia
I pisza ale prawda jest inna.
Zienia wcale nie jest okragla!
co ma Biblia do nauki w niej są pisane rzeczy przez ludzi którzy nie mieli wtedy pojęcia o tematach teraz oczywistych
Tetaz ty też nie masz pojęcia o sprawach oczywistych.
Dokładnie tak gościu Tof. Bóg jest wielki więc chwalmy go.
Co to znaczy chwalmy go. Możesz to jakoś innymi słowami opisać? Ja tego nie rozumiem, nie rozumiem również co to znaczy błogo sławić, ale o to mam zamiar spytać fellę. Choć, jeśli masz swoje zdanie, co to znaczy, to napisz. Oczywiście zgadzam się, że Stwórca jest tak wielki, że nie ogarniamy swoim pojmowaniem.
Oczywiście że mogę. Należy chwalić jego dzieło bo jest dobre a człowiek o wielu rzeczach nie ma pojęcia więc nie powinien się pysznić i udawać że wszystkie rozumy pozjadał. Błogosławić to znaczy dobrze życzyć i pomagać w życiu.
Do tego wszystkiego można dołożyć jeszcze zaklamana teorię ewolucji. Zakazana archeologia - pdf znajdziecie w necie.
hahaahahahahahahahhahahahahahahhahaahah
Bo ziemia jest plaska!
Nikt nie udowodnil ze nie jest!
A wszystko na to wskazuje ,ze jednak jest plaska.
Ludzie zatrzymali sie na teori Kopernika I boja sie sprzeciwiac.Niestety prawdy nie chca slyszec bo im tak wygodnie.
tak i unosi się na wielkim żółwiu który pływa po wielkim oceanie
Anty B. Wierzysz we wszystko co ci mówi świąt pseudonaùki? Czy im bardzej wierzysz niz w słowo Boże zawarte w Bibli? Bo np to ze ludzie byli na księżycu to już dziedzi w przedszkolu zaczyna to smieszyc. Takie bajki to mogą lykac ale osoby o małej inteligencji, których jak widać nie brakuje. Ludzkość chce być mądrzejsza od stwórcy, lecz nie dorównuje MU nawet w 1%
hahaha gość tor przepraszam ale nie wytrzymałem hahaha.
tak bardziejbwirze czemu do jest udowodnione niż napisane w książce przez ludzi którzy z nauką nie mieli nic wspólnego.a to że księżyc był zdobyty można łatwo sprowadzić. A bajki opisane w bibli no cóż to tylko bajki
Nie nazywaj Bibli zwykła książka bo bluznisz. Jesli uważasz ze to co w niej zawarte jest nieprawdą to podaj przykłady co się nie sprawdziło, nie sprawdza lub jest niedorzeczne wedlug ciebie anty B. Biblia to święta księga nie książka jak inne. Jest natchniona przez samego Boga. Jesli wierzysz we wszystko nauce to wejdź na drzewo bo ponoć pochodzisz od małpy i zjedz banana.
Dobre gość 17:25. Anty b jest pionkiem pseudonauki i pożal się Boże naukowców jak juz jeden tu pisał na garnuszku masonerii. Są dobrze oplacani i wmawiaja te glupoty od pokoleń w większości niestety ciemnym masom.