Cześć @mattina. Moja córka poszła do budowlanki na profil organizacja reklamy i póki co jest zadowolona. Raczej nie jest trudno się dostać.Jeśli chodzi o naukę-da się wytrzymać- 3 przedmioty zawodowe a reszta ogólne. Córka nie narzeka,oceny na dobre i bardzo dobre.
Ale czemu Tobie się nie widzi? Skoro jemu to sie podoba? Ja nie wpływałam na wybory moich dzieci pod ich względem,bo chcę żeby robiły to co lubią.
Macie jeszcze trochę czasu,pomyśl.
Ja nie wpływam może nie ingeruje w wybory syna.
Poprostu wiem jaka jest sytuacja z matmą.2 lata zawalone. Przez nauczycielke,która tak uczyła ,że dzieciaki ponad połowa chodziła na dodatkowe korki.
Tu jest pies pogrzebany. Ekonomik=handlowiec=matematyka
No tak. Ale teraz wszędzie matma na maturze. U nas wiejska szkoła,ale poziom miała na szczęście wysoki i młoda nie ma żadnych problemów.
A teraz ma inną nauczycielkę?
To prawda, łatwiej sobie potem poradzić.
W gimnazjum nauczycielka rzadko stawiała córce piątki z anglika, a teraz ma same piątki.A tamta uważał ,ze za mało umie na 5.
Myślę,że obecnie i w najbliższej przyszłości ludzie znajdą zatrudnienie w informatyce i na to bym stawiał oczywiście,jeżeli syn się nią interesuje.
Polecam zamiast handlowca -logistyka. Znajdzie zatrudnienie nie tylko w handlu. Szerszy zakres manewru. Kierunek na czasie