Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szkolenia w Ostrowcu

Ilość postów: 5 | Odsłon: 763 | Najnowszy post
  • Szkolenia w Ostrowcu

hej, czy ktoś się orientuje czy w Ostrowcu są organizowane jakieś szkolenia? nie jakieś oklepane typu: kasa fiskalna, księgowość ale jakieś konkretne gdzie można się czegoś nauczyć i wykorzystać w praktyce czy to w handlu czy nawet w zwykłej rozmowie o pracę? dajcie znać. dzięki :-)

Gość_ciekawska
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: szkolenia w Ostrowcu

PUP może ci pokryć koszty szkolenia przez ciebie wybranego , finansowanie dotyczy szkolenia + ewentualne koszty noclegu :P

asmax
      Zgłoś
      Odpowiedz

czy są jakieś wymagania co do szkolenia (np: kwota?) czy są jakieś inne kryteria?

Gość_ciekawska
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja około 1,5 roku temu byłem na szkoleniu 4 tygodniowym za 6tyś. + nocleg . co do kryterium to trzeba przynieść zaświadczenie od pracodawcy że nas zatrudni po tym szkoleniu lub złożyć oświadczenie że w ciągu podajże 6 miesięcy od ukończenia szkolenia założysz swoją działalność gospodarczą ( udział w szkoleniu finansowanym przez PUP nie dyskwalifikuje cię w staraniu się o środki z unii na działalnośc )

asmax
          Zgłoś
          Odpowiedz

ale ja nie chce zakładać działalności ale podnieść swoje kwalifikacje praktyczne. Szukam czy gdzieś ktoś organizuje takie szkolenia bo chętnie bym się zapisała. Jestem zatrudniona mam pracę ale chętnie bym się douczyła, sam szef powiedział żeby kogoś znaleźć bo zawsze to lepiej złapać trochę świeżości i nowych pomysłów.

Gość_ciekawska
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe