Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 58

Odp.: Szkoła Podstawowa nr 8 na Górnej - czy warto posłać tam dziecko?

o domu pomocy społecznej to słychać już ze 4 lata wstecz i jakoś nie ma szkoła tak czy inaczej będzie czy to się komuś podoba czy nie a w odpowiednim czasie bedzie oferta dla dzieci i rodziców bez sensu są niektóre bzdurne komentarze kto będzie chciał zapisać dzieci to i tak zapisze a zagorzałych przeciwników utrzymania szkoły nikt nie zmusi do przysłania tu dzieci

Gość_mama
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Szkoła Podstawowa nr 8 na Górnej - czy warto posłać tam dziecko?

08:57 dzisiaj - bardzo mądrze napisane i wiadomo że to specjalnie pisze ktoś z nich .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 63

Chodzi mi o zaangażowanie, a nie o nauczycieli z Harvardu. Co z tego skoro nauczyciel nie wiadomo jakiej klasy, skoro nie przykłada się do pracy. Ważne jest zaangażowanie w pracę z dzieckiem.

Gość_19:39
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mam nadzieję że uda się zdobyć nauczycieli zaangażowanych w 100% w pracę z dziećmi i w rozwój szkoły inaczej być nie może ja wieżę że jeszcze będziemy dumni z tej szkoły jak by się nie nazywała a wszystko dla dobra dzieci!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

,,jakby" pisze się razem i to stowarzyszenie będzie z takimi nauczycielami którzy robią błędy ortograficzne,idż najpierw do szkoły ,zacznij od szkoły podstawowej i j.polskiego, a potem pisz na temat rozwoju dzieci ,jak to stowarzyszenie będzie miało takich tumanów to gratuluję

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

błędy ortograficzne i styl wypowiedzi-nic dodać ,nic ująć a tylko pogratulować

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 143

Dostałam ofertę pracy w tej szkole i jeżeli tylko szkoła ruszy od września podejmę tą pracę, nie zniechęca mnie brak Karty Nauczyciela, od dziecka chciałam być nauczycielem i robię to bo kocham tą pracę. Pieniądze wiadomo są ważne ale skoro Polacy pracują 40 godzin tyg za minimum to czemu ja nie mogłabym pracować za te same pieniądze 25 godz (+3 społecznie). Nie oceniajcie kadry pedagogicznej zanim jej nie poznacie.Dajcie szansę a dopiero ocenicie. Nie wiem skąd w Was tyle złośliwości, chyba lepiej żeby szkoła powstała i dzieci nie musiały dojeżdżać do szkół dalej oddalonych

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 69

A ty mamo sama chyba jesteś nauczycielem bo się tak mądrujesz,kto dał ci prawo oceniania pracy nauczycieli, w każdej klasie masz dziecko że jesteś to w stanie ocenić, czy oceniasz po wyglądzie a może jeszcze po czymś innym?a może wiesz jakie studia mają pokończone nauczyciele?Śmieszna jesteś. Życzę ci tego stowarzyszenia, bo mnie jest i tak już wszystko jedno, ja zapisuję swoje dziecko do innej szkoły, bo nie mam już ochoty patrzeć na rozgrywki w tej szkole.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Aha i jeszcze jedno ,po czymże to mamo oceniasz zaangażowanie nauczycieli?ja nie narzekam, nie czepiam się i nie krzywdzę słowem innych ludzi jak ty to robisz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niełatwo się domyśleć kto jest tą mamą.

Gość_tata
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Rodzice jeżeli mam wam coś doradzić tak bez złośliwości, to zapisujcie swoje dzieci jak najdalej od stowarzyszenia w 8 tylko w szkołach w mieście. To środowisko roszczeniowe ,ale nie wobec swojego postępowania ze swoimi dziećmi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 73

mama -nauczycielka pisząca z błędami ,jak najdalej od takich nauczycieli i to w stowarzyszeniu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:43 wiadomo kto wszczyna rozgrywki w tej szkole,było by dobrze żeby nie było tam stowarzyszenia, bo rodzice i tak sobie poradzą z zapisaniem dzieci do innych szkół,przedszkoli,a lepiej przeznaczyć szkołę na lepszy cel np DPS gdzie skorzystają starsi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkoła ulegnie dewastacji i zniszczeniu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 77

I wy rodzice chcecie współpracować z takim kierownictwem po założeniu stowarzyszenia,które gdy jeszcze go nie ma ,już ośmiesza obecnych nauczycieli ,a nie reprezentując nic wyższego, nawet już ośmieszając się swoimi wpisami z błędami stylistycznymi i ortograficznymi.Ja zapisuję do szkoły publicznej nie stowarzyszenia i robią to moi znajomi bo z tego co widzę ,to nie będzie dobra szkoła dla moich dzieci.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 78

kto jest tą "mamą" bo ciekawy jestem?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 79

Ja też od samego początku odnoszę takie samo wrażenie co pisze godz.13:45 i 13:46 Zresztą trudno myśleć inaczej.A ci co mieli w ostatnich latach dzieci w tej szkole najlepiej wiedzą jakie tam jest nauczanie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Takie jak wszędzie,ale jeszcze do nauczania trzeba mieć dzieci uczące się które dopilnowane są przez rodziców,a nie rodziców nie interesujących się dziećmi, rodziców pijących, czekających żeby szkoła ubrała,wyżywiła,wychowała itp.Nauczyciel robi co może,a jak rodzic nie pracuje w domu to nie da się nic zrobić. najlepiej zgonić na nauczyciele a z pustego i Salomon nie naleje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
15 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -