Czy w 8 będzie to stowarzyszenie
będzie stowarzyszenie na 100%
trwa załatwianie formalności
wkrótce więcej informacji
taka ładna szkoła,odnowiona z funduszy unijnych zlikwidowana -pomsta do nieba
właśnie dlatego że taki ładny budynek to musi być zlikwidowany pewnie ma już swoje przeznaczenie
a nikt nie bierze pod uwagę dzieci które tam chodzą i są z nią związane brak słów
dobrze że będzie to stowarzyszenie
Jakie stowarzyszenie,co Pani pisze?chyba się coś Pani pomyliło.
nie będzie żadnego
Potwierdzam, że będzie stowarzyszenie i na pewno dzieci bardziej na tym skorzystają.
dlaczego pomyliło? przecież ma być stowarzyszenie
nie będzie stowarzyszenia
po co tak mydlić oczy,jakie stowarzyszenie?nikt nic nie wie a z szeptania po kątach jeszcze nic nigdy nie wynikło, więc bez żartów.Osoba która tak pewnie twierdzi że będzie stowarzyszenie, niech poda konkrety.
Jakie mydlenie oczu ? Nauczycielem chyba jesteś, że tak piszesz..
Stowarzyszenie będzie w 8 i rodzice nic nie będą płacić za szkołę. Poziom nauczania na pewno będzie wyższy niż dotychczas, a i o dotacje będzie można się starać na różnego rodzaju wyjazdy, czy dodatkowe zajęcia, więc dzieci na pewno skorzystają.
19:39 Chyba pan Zawadzki pozbiera nauczycieli z Harvardu skoro poziom będzie aż taki wysoki. Może i ja moje dziecko z Ostrowca tam zapiszę do stowarzyszenia i będzie miał poziom jakiego w żadnej ostrowieckiej podstawówce nie ma. Nawet w Warszawie nie ma takiego poziomu jaki pokaże stowarzyszenie w 8.Pogratulować .
nie chodzi o nauczycieli po Harvardzie pani Dyrektor lecz zaangażowanych w swoją pracę z dziećmi a w tej chwili to można policzyć na palcach jednej ręki takich zaangażowanych niestety
23:35 O ile mi wiadomo bo miałem w 8 dzieci a obecnie ma moja rodzina to w tej szkole jak do tej pory wszyscy nauczyciele angażują się jednakowo kobieto. Są to bardzo dobrzy nauczyciele.Chyba, że taką opinię pisze nauczyciel o nauczycielu jak zwykle złośliwie bo tacy są, lub inny mający chęć przyjść do stowarzyszenia i szkalujący tu pracujących nauczycieli. Nie ma jednakowych ludzi ,pracowników ,nauczycieli i każdy pracuje na swój sposób najlepiej. Zobaczymy jak weżmiesz sobie to stowarzyszenie ile zdziałasz .Kupcie sobie swoje pomoce,wyposażcie sale itp a nie po tej szkole wszystko zostanie całe wyposażenie i udajecie mądrych.Ja bym pozabierał wszystko stowarzyszeniom do innych ostrowieckich publicznych szkół i niech sami od początku dorabiają się na opinię.Macie wszystko gotowe jak na talerzu. To, co poprzedni dyrektor wypracował,zakupił wy przygarniacie jak swoje.Budynek powinniście sobie wybudować i zaczynać od zera i dopiero się mądrować. Ta szkoła ma bardzo dobrych nauczycieli od przedszkola 3-4 latków,klasę 0 po 6 klasę.Złośliwość nie popłaca.
konkrety będą dla rodziców dzieci uczących się w tej szkole będą podane na zebraniu dla zainteresowanych a nie na forum dla ciekawskich jeszcze istnieje szkoła nr 8 i załatwianie formalności wymaga czasu
nie jestem ciekawska, tylko jestem jednym z rodziców i narazie jako rodzic nic nie wiem ,żenujące.
20:00 ciekawscy chcą wiedzieć bo może tam chcą posłać dzieci,ciekawscy słyszeli że w 8 będzie dom starców DPS, ciekawscy się cieszą że jeżeli stowarzyszenie, będzie wyższy poziom niż dotychczas /post oczekuje na weryfikację/ tylko skąd wezmie aż tak wykształconych nauczycieli-z Harvardu? To poziom będzie wyższy niż w publicznych ostrowieckich szkołach, a nawet w warszawskich.To tylko tam zapisać dzieci. Żadna ostrowiecka szkoła publiczna nie dorówna stowarzyszeniu.
odpowiedz z 21:47 dotyczy postu z 19:39 oczekuje na weryfikację