żadne w okolicy
W Miłkowie i dobrze sobie radzi
Ha ha jak dobrze sobie radzi szkoła w Miłkowie,wszystko kosztem dzieci,rodzice za wszystko płacą!
Prawdopodobnie uczniowie z 8 beda dowozeni do 4, która będzie w 2. 4 to mała dobra szkoła polecam
Ja na miejscu dzieci z 8 bym przeszedł do 4 tym bardziej że będzie ich dowoził samochód ale podobno ma przejść do 4 na Polną cała 8 z nauczycielami.
Też chyba zdecyduję się na Czwórkę przy Polnej. Ladny budynek tylko podjechać słabo, bo parkingu nie ma. Ale warunki lepsze niż na Sienkiewicza.
A kto tam będzie dyrektorem w 4 na Polnej dyrektor obecny z 4
w ósemce jest świetna atmosfera (wbrew plotką jakie krążą na mieście)
nauczyciele są super dzieciaki świetne
położenie szkoły bezpieczne
wyposażona idealnie
osobiście bardzo polecam
od września będzie tam stowarzyszenie także szkoła dalej istnieje i podstawowa i "0" i również oddział 2,3,4-latków
NIE SŁUCHAJCIE GŁUPICH PLOTEK SZKOŁA NAPRAWDĘ JEST WPOŻĄDKU
przychodźcie to się przekonacie
nie wiem jak budynek, atmosfera, nauczyciele, ale patrząc na osiągnięcia, wyniki w egzaminach marnie oj marnie
może nie najlepiej ale i nie najgorzej w Ostrowcu
są szkoły z gorszymi wynikami
Moja córka tam chodzi do szkoły i jeżeli szkoła nie zostanie całkiem zlikwidowana tylko zostanie stowarzyszenie to będzie nadal chodziła i każdemu ja polecam.
polecam panią z maluszków3-4 latków bardzo dobrze opiekuje się dziećmi
zgadzam się Pani Małgosia świetna nauczycielka
wzorowe podejście do dzieciaczków
Każdy z nauczycieli ma tam wzorowe podejście do dzieciaczków
Tylko że ci wzorowi nauczyciele napewno nie zostaną w szkole prowadzonej przez Stowarzyszenie. Zapisujcie do czwórki, nie ma się nad czym zastanawiać.
W każdym stowarzyszeniu pewnie będą najmłodsi nauczyciele
do 4 nie warto zapisywać bo obecny Pan Dyrektor nie toleruje dzieci z naszej szkoły 8 stwierdził że to patologia czy jakoś tak
nigdy w życiu nie zapiszę tam dziecka
te zachęcające do przejścia do 4 komentarze to wstawiają chyba tylko nauczyciele
bo jak dzieci nasze nie przejdą to oni nie będą mieli pracy
Pracę każdy nauczyciele z 8,11,12 będą mieli ,więc te komentarze piszą rodzice nie nauczyciele.