akurat 8 to nie ma co żałować z tak niekompetentna i niestety chamska dyrektorką ta szkoła i tak nie pociągnęłaby długo, odradziłbym ci tak czy inaczej
czy niekompetentna to nie wiem ale nad kulturą osobistą pani Bukała faktycznie musi popracować
szkoła od wrzesnie zamyka swe podwoje.
Tak się składa, że p.Was był moim wychowawcom przez rok. Kolokwialnie mówiąc - szału nie było.
Każdy z nauczycieli ma tam wzorowe podejście do dzieciaczków
W każdym stowarzyszeniu pewnie będą najmłodsi nauczyciele
będzie stowarzyszenie na 100%
trwa załatwianie formalności
wkrótce więcej informacji
nie będzie żadnego
Ha ha jak dobrze sobie radzi szkoła w Miłkowie,wszystko kosztem dzieci,rodzice za wszystko płacą!
Jakie mydlenie oczu ? Nauczycielem chyba jesteś, że tak piszesz..
Stowarzyszenie będzie w 8 i rodzice nic nie będą płacić za szkołę. Poziom nauczania na pewno będzie wyższy niż dotychczas, a i o dotacje będzie można się starać na różnego rodzaju wyjazdy, czy dodatkowe zajęcia, więc dzieci na pewno skorzystają.
nie jestem ciekawska, tylko jestem jednym z rodziców i narazie jako rodzic nic nie wiem ,żenujące.
23:15 zaangażowana w swojej głupocie i zawiści?
Rozumku mało?
to bd to stowarzyszenie czy nie?
To jak w końcu bo chcemy dać dzieci do 8 jak będzie stowarzyszenie i kto będzie uczył pod czyimi rządami dyrekcji napiszcie coś więcej bo czas nagli
Byly i kadra pedagogiczna juz jest wybrana od wrzesnia rusza :)
a za rok znów zamkną....
my się bardzo cieszymy że dzieci nie bedą daleko wożone tylko szkoła i przedszkole lisko będzie b
Nie ma kompletu kadry - nie pojawili sie na rozmowy nauczyciele wszystkich specjalności. NIe wszyscy sa gotowi pracować na zasadach jakie proponujemy - 25 godzin tyg +3 ( społecznie) godziny na umowe o pracę 40 godzin etat. Daje to maksymlnie 600 zl na rękę, Nie ma pewności czy zdążymy z kompletowaniem kadry. Tak szkołę chce poprowadzić pani Jeruzal - jej szkoła upada dlatego chce prowadzić tą.