Proszę o opinie na temat szkoły podstawowej nr 8, zastanawiam się czy posłać tam syna do pierwszej klasy, waham się między tą a inną bo jest najbliżej. Jak z poziomem nauczania? ile osób w klasie? proszę o opinie rodziców.
Tej szkoły chyba od września już nie będzie?
żartujesz?
zamknięta czy nie?
psp8 miala byc zaknieta razem z ta na focha , koszarach i pg2 mialo byc przeniesione z polnej
akurat 8 to nie ma co żałować z tak niekompetentna i niestety chamska dyrektorką ta szkoła i tak nie pociągnęłaby długo, odradziłbym ci tak czy inaczej
8 ma poprowadzić stowarzyszenie myślę że może się to udać , wiele szkół w okolicach jest tak prowadzone i to z powodzeniem
czy niekompetentna to nie wiem ale nad kulturą osobistą pani Bukała faktycznie musi popracować
potwierdzam po trupach do celu
Pani Bukała uczyła mnie dość dawno, gdy nie pełniła jeszcze funkcji dyrektora. Wspominam tę Panią jako świetną nauczycielkę. Braków w jej kulturze osobistej jakoś nie dostrzeglam. Pamiętam natomiast jej dobre relacje z uczniami :) i pamiętam zachwyt mojej polonistki z gimnazjum, która była pod wrażeniem ogromu wiedzy uczniow, których uczyła p. Bukała ;)
Chyba ogromu niewiedzy;))Polonistą ,który potrafił nauczyć języka i to naprawdę dobrze jest pan Wąs.Pozdrawiam
szkoła od wrzesnie zamyka swe podwoje.
A jak inni nauczyciele
ja polecam szkole w szewnie moja trojka dzieci chodzi do niej poziom jest dosc wysoki nauczyciele mili
polecam szkołę nr 1 na trzeciaków 35 w czwartek o 16 dzień otwarty dla dzieci i rodziców, klasy o przedłużonym pobycie i nie tylko,dobra kadra, moje dzieci chodzą tam z paulinowa.
Polecam Niepubliczną Szkołę Konarskiego na Sienkiewicza!!!!
które te szkoły w okolicy są prowadzone przez stowarzyszenie?