Co sądzicie o tej szkole? Zmieniam miejsce zamieszkania i muszę przenieść dziecko do klasy 4. Najbliższa szkoła to Nr 5. Jakieś sugestie?
szkoła jest przyjazna dla ucznia rodzica .Mam w niej dwoje dzieci i wszystko jest w porządku.Bardzo dobra kadra pedagogiczna i fajna dyrekcja.
tylko sekretarka zle sie prowadzi i nie jest wzorem do nasladowania dla dzieci!!!!
Bardzo nie prawda
mam jak najgorsze zdanie o kadrze w tej placówce- mam lekcje dodatkowe z uczniami i za głowę czasem się łąpię. poza tym pedagog szkolny to pomyłka, nauczyciele nie traktują uczniów z problemami (nie tylko w nauce) indywidualnie. jeśli jest problem to rodzic, który walczy o swoje dziecko i jego prawa ma wprost powiedziane, że powinien je przenieść do innej szkoły i traktowany jest jak wróg. jako nauczyciel wstydzę się za takich ludzi!!!
no, wyrzuciłam to z siebie. pozdrowionka dla kadry z SP5 ;/
Jak zauważono, niektórym sie nie chce pracować. Co do pań z klas 1-3, to super kobiety, zaangażowane ( w większości ). Dziwne,że później uczniowie nie mają ochoty chodzić do szkoły,oglądać filmy cały czas, czy siedzieć samemu w klasie, albo ma przepełnionej świetlicy. Dobrze,że moje dziecko już skończyło Ps5,
A jak ze składkami w tej szkole? To ostatnio temat bardzo na czasie. Więc jak? Szkoła tylko dla bogatych?
Chyba wazniejsze, że w starszych klasach jest dobrze. Dobry polski i matematyka. Polecam. Moje córki tam chodziły. Było dobrze.