Jeszcze jedno gość 07.52,nie przypominam sobie żebym napisała ,ze w jakieś szkole jest idealnie,ponieważ nie ma takich szkól,drażni mnie natomiast opowiadanie głupot które nie są prawdą.
Czas spędzają na mieście bo nie mają się gdzie podziać. A zajęcia na korytarzu tyłkiem na zimnej podłodze. Wystarczy?
chodziłam do 5 w latach 90 i uwierzci mi panstwo tez były klasy do g i nawet do j i jakos to było.tez mielismy wf na korytarzu.a w drugiej klasie zeby chodzic na rano mielismy zajecia w salkach i było super,tak salkach koło koscioła i wyrazili na to zgode własnie nasi rodzice bo bardzo tego chcielismy.5 to super szkola naprawde.
kika i wiesz też co się dzieje na Stawkach, skąd? Jesteś nauczycielką? Nie jesteś obiektywna i jak wiesz "coś nie coś" tylko to nie mąć. Daj rozmawiać tym, którzy mają tam dzieci. Nie wierzę, że masz dzieci na Stawkach i w 5.
Ja nie wypodalam się w sprawie szkoły na Stawkach
Mówię o piątce bo widzę sytuację codziennie.Nie wiem skąd twoja teoria ze mące jak to u jelas.
Jeszcze jedno do gość 07. 48 pseudonimem Kika podpisuje się kilka osób na tym forum jak zauwazylam.Zaspokajając twoją ciekawość jestem związana ze szkolnictwem od kilkunastu lat stąd wiem jak to wygląda od środka.A dlaczego nie mogę mieć dzieci na Stawkach i na Ogrodach w szkole?Zabawna jesteś w swoich domyślać.
Miało być domyslach
Kika w temacie o nie otwieranej szatni na Stawkach też piszesz, że to nieprawda.
Ja tego nie pisałam ,ponieważ nic na ten temat nie wiem więc mi nie wmawiaj.Kilka osób jak widzę podpisuje się Kija.
To nie ta sama Kika ale widzę ,że do niektórych nie dociera.
Ok, dotarło, ale dlaczego jeśli już ktoś ma taki nick to kolejna osoba tak się podpisuje?
Dokładnie ,pelno takich sytuacji na tym forum
Jakoś nie zauważyłam a kika zawsze chwali szkołę, nawet jeśli rodzice piszą prawdę.
To jestes malo spostrzegawcza popatrz dobrze,jestem obiektywna poprostu i tyle w temacie.Zejdz ze mnie bo ja nie jestem tematem watku.
co wy piszecie,mamy bardzo dobrego dyrektora i nauczycieli w młodszych klasach nawet tych nowo przybyłych