Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

Jeszcze jedno gość 07.52,nie przypominam sobie żebym napisała ,ze w jakieś szkole jest idealnie,ponieważ nie ma takich szkól,drażni mnie natomiast opowiadanie głupot które nie są prawdą.

Gość_Kika
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

Czas spędzają na mieście bo nie mają się gdzie podziać. A zajęcia na korytarzu tyłkiem na zimnej podłodze. Wystarczy?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

chodziłam do 5 w latach 90 i uwierzci mi panstwo tez były klasy do g i nawet do j i jakos to było.tez mielismy wf na korytarzu.a w drugiej klasie zeby chodzic na rano mielismy zajecia w salkach i było super,tak salkach koło koscioła i wyrazili na to zgode własnie nasi rodzice bo bardzo tego chcielismy.5 to super szkola naprawde.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

kika i wiesz też co się dzieje na Stawkach, skąd? Jesteś nauczycielką? Nie jesteś obiektywna i jak wiesz "coś nie coś" tylko to nie mąć. Daj rozmawiać tym, którzy mają tam dzieci. Nie wierzę, że masz dzieci na Stawkach i w 5.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja nie wypodalam się w sprawie szkoły na Stawkach

Mówię o piątce bo widzę sytuację codziennie.Nie wiem skąd twoja teoria ze mące jak to u jelas.

Gość_Kika
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeszcze jedno do gość 07. 48 pseudonimem Kika podpisuje się kilka osób na tym forum jak zauwazylam.Zaspokajając twoją ciekawość jestem związana ze szkolnictwem od kilkunastu lat stąd wiem jak to wygląda od środka.A dlaczego nie mogę mieć dzieci na Stawkach i na Ogrodach w szkole?Zabawna jesteś w swoich domyślać.

Gość_Kika
              Zgłoś
              Odpowiedz

Miało być domyslach

Gość_Kika
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Kika w temacie o nie otwieranej szatni na Stawkach też piszesz, że to nieprawda.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja tego nie pisałam ,ponieważ nic na ten temat nie wiem więc mi nie wmawiaj.Kilka osób jak widzę podpisuje się Kija.

Gość_Kika
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

To nie ta sama Kika ale widzę ,że do niektórych nie dociera.

Gość_Kika
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ok, dotarło, ale dlaczego jeśli już ktoś ma taki nick to kolejna osoba tak się podpisuje?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dla zmyłki

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dokładnie ,pelno takich sytuacji na tym forum

Gość_Kika
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jakoś nie zauważyłam a kika zawsze chwali szkołę, nawet jeśli rodzice piszą prawdę.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To jestes malo spostrzegawcza popatrz dobrze,jestem obiektywna poprostu i tyle w temacie.Zejdz ze mnie bo ja nie jestem tematem watku.

Gość_Kika
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

co wy piszecie,mamy bardzo dobrego dyrektora i nauczycieli w młodszych klasach nawet tych nowo przybyłych

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę