Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

Ilość postów: 34 | Odsłon: 3559 | Najnowszy post
  • Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

zrobili 8 klas pierwszych zajęcia prowadzą na korytarzu i wychodzą na dwór żeby salę zwolnić innej klasie, ciekawe czy to tak przez cały rok czy tylko we wrześniu.

Gość_ciekawski
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

do rządu z tym tematem,wybory za pasem

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ktoś ma mylne informacje albo sieje dezinformację

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Co za bzdury opowiadasz .Dzieci uczą się normalnie w salach .

Gość_Kika
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zastanawiam się po co ludzie wypisują takie głupoty,chęć zwrócenia na siebie uwagi??? Lekcje w szkole odbywają się normalnie, więc ktoś sieje zamęt.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Niech się wypowiedza rodzice jak bardzo sa zadowoleni.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Szkoła Podstawowa nr 5 - dzieci nie mają warunków do nauki

5:30 a Twoje dziecko uczy się w tej szkole? Moje dziecko też pierwsze dni września uczyło się w korytarzu czy... pokoju nauczycielskim. Ale czyja to wina? Przecież nie nauczycieli. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś wymyśla bzdury, niby po co?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Tez nie wierze w tą plotkę ,kiedyś w tej szkole uczyły się moje dzieci i w tamtym czasie było bardzo dużo dzieci, teraz to jest bardzo mało i na pewno mieszczą się w szkole.Więc nie siej paniki.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ktoś kto założył ten wątek niestety ma rację. Mam tam dziecko i tak jest.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

8:26 bredzisz, kika jest ekspertem od edukacji i mówi, ze jest git jak w każdej innej szkole. W każdym temacie o jakiejkolwiek szkole, nauczycielu ona musi zabrać głos. Niestety jak widać to ona nie pisze prawdy, skoro jest klas do "h".

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

bardzo mało? córka sąsiadów jest w kl. H...Ale pewnie jej się coś pomyliło i nie wie, do której klasy chodzi.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Ogarnij moc albo zmień informatora panie ciekawski ... Mam córkę w pierwszej klasie właśnie w tej szkole. Fakt, klas jest 8 ale w każdej jest nie więcej jak 25 osób. Każda klasa ma swoją sale a jedynie gdzie wychodzą to na korytarz na zajęcia z WF-u ... W tym czasie mogą być prowadzone zajęcia innych klas w tych salach ale tak nie jest a dlaczego? Bo to nauczanie początkowe, dzieci siedzą w tej sali przez 3 lata swojej edukacji. Ja również chodziłem do tej szkoły, za mojego rocznika było jeszcze więcej dzieci bo klas pierwszych było 9 i jakoś nie pamiętam, że musiałem uciekać z sali bo ktoś inny jej potrzebował, a pamięć mam bardzo dobrą ... Więc nie siej paniki, zjedz reklamowanego batona albo idź się przejdź po świeżym powietrzu bo głupoty siejesz ...

Gość_ojciec
                Zgłoś
                Odpowiedz

Moje dziecko chodzi tam do drugiej klasy i nie wierz gosciu z 9.36 ze twoje dziecko bedzie przez trzy lata w jednej klasie. My tez w to wierzylismy pani nas zapewniala ze napewno beda w jednej klasie przez trzy lata zrobilismy remont klasy na swoj koszt i co sie okazalo 1 wrzesnia, ze nasze dzieci musza przejsc do drugiego pawilonu na sama gore bo tam ucza sie same pierwszaki. Ta szkola to jeden wielki moloch.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Ojciec ma rację, że na WF wychodzi się na korytarz i nie trzeba uciekać z sali, ale z pewnością jedna klasa nie ma lekcji w tej samej klasie przez 3 lata to nie te czasy

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Zbierzcie się z innymi rodzicami i coś zróbcie z tym u źródła. Tu niestety Kika i inne wiedzą co się dzieje i na Stawkach w szkole i w 5 i zapewne w Sarnówku. Tzn, wszędzie jest idealnie. Nie ma tu co pisać o szkole.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

klas jest dużo bo teraz poszło 1,5 rocznika/6 i 7 latki/ za rok, moze będzie tylko 4 lub 5

i to będzie dramat

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

do państwa z 07.52,08.42:Nie uważam się za eksperta od edukacji,lecz coś nie coś na jej temat wiem w przeciwieństwie do niektórych tu piszących dlatego biorę udział w dyskusji ,chyba mi wolno?zgadzam się z wypowiedzią gościa ojciec bo jest sensowna a nie wyssana z palca.To ,ze jest klas do h nie znaczy ,że dzieci nie maja sal,uważasz ekspercie z godziny 08.42 że dyrekcja by sobie na to pozwoliła?Dlatego nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia o czym mówisz.

Gość_Kika
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chodziłam do 5 piątki jeszcze jak było 8 klas, każdej było przynajmniej po 6-7 i nigdy nie było lekcji na korytarzu a i uczniów w klasach było po 30-tu. Tylko pewnie była inna organizacja. Tylko zawsze mnie zastanawia dlaczego tutaj szukacie odpowiedzi na swoje pytania i wątpliwości drodzy rodzice?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę