Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szkoła Podstawowa nr 14

Ilość postów: 5 | Odsłon: 2068 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Szkoła Podstawowa nr 14”.
  • Szkoła Podstawowa nr 14

Mam pytanie do mam dzieci w PSP nr 14.jak wam się podoba organizacja w tej szkole czy dzieciaczki są zadowolone?moje dziecko jest w pierwszej klasie i jest trochę rozczarowane ja również szkoła ciągle remontowana nie ma zajęć z WF na które moje dziecko czekało .dzieci na WF się bawią siedząc w sali.przy drzwiach wejściowych(jedne małe otwarte)dzieci się gniotą ciężko sie tam dostać.ogólnie szkoła w środku ponura i zaniedbana szatnie nieczynne końca remontu nie widać.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Szkoła Podstawowa nr 14

mam podobne odczucia niestety............

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Szkoła Podstawowa nr 14

Ja też mam dziecko w pierwszej klasie tej szkoły i odczucia zupełnie inne.Dziecko jest zachwycone-panią, koleżankami, świetlicą...

Remont to małe piwo-znak ,że coś się dzieje idzie do przodu-a to chyba dobrze-i na pewno kiedyś się skończy.Przeczekamy!

Gość_izi
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

To źle, że jest remont?! Zaczął się jeszcze pod koniec ubiegłego roku szkolnego, ale zakres prac jest duży ( wymiana okien, instalacji grzewczej, termomodernizacja) i to musi trochę potrwać. I znowu bez przesady, że najważniejszym przedmiotem jest w-f. Trzeba dziecku tłumaczyć, że sytuacja jest przejściowa, a nie narzekać razem z nim. To dobra szkoła. Moje dziecko w czerwcu skończyło tu podstawówkę i do gimnazjum też poszło na Stawkach. Poczekajcie trochę, a nie zaczynajcie od marudzenia.

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

proszę nie narzekać remont się niedługo skończy i wszystko wróci do normy,przynajmniej widać,że dyrekcja dobrze pożytkuje pieniążki,moje dziecko tam chodzi już trzeci rok i jest zadowolone

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajduje się 1 post, który oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę