Mam pytanie do mam dzieci w PSP nr 14.jak wam się podoba organizacja w tej szkole czy dzieciaczki są zadowolone?moje dziecko jest w pierwszej klasie i jest trochę rozczarowane ja również szkoła ciągle remontowana nie ma zajęć z WF na które moje dziecko czekało .dzieci na WF się bawią siedząc w sali.przy drzwiach wejściowych(jedne małe otwarte)dzieci się gniotą ciężko sie tam dostać.ogólnie szkoła w środku ponura i zaniedbana szatnie nieczynne końca remontu nie widać.
Ja też mam dziecko w pierwszej klasie tej szkoły i odczucia zupełnie inne.Dziecko jest zachwycone-panią, koleżankami, świetlicą...
Remont to małe piwo-znak ,że coś się dzieje idzie do przodu-a to chyba dobrze-i na pewno kiedyś się skończy.Przeczekamy!
To źle, że jest remont?! Zaczął się jeszcze pod koniec ubiegłego roku szkolnego, ale zakres prac jest duży ( wymiana okien, instalacji grzewczej, termomodernizacja) i to musi trochę potrwać. I znowu bez przesady, że najważniejszym przedmiotem jest w-f. Trzeba dziecku tłumaczyć, że sytuacja jest przejściowa, a nie narzekać razem z nim. To dobra szkoła. Moje dziecko w czerwcu skończyło tu podstawówkę i do gimnazjum też poszło na Stawkach. Poczekajcie trochę, a nie zaczynajcie od marudzenia.
proszę nie narzekać remont się niedługo skończy i wszystko wróci do normy,przynajmniej widać,że dyrekcja dobrze pożytkuje pieniążki,moje dziecko tam chodzi już trzeci rok i jest zadowolone
super szkoła, 9 lat tam się uczyłam. tylko, ze nie podobają mi się te kolory... poprzedni różowy był lepszy. Nie narzekajcie - ja rzadko kiedy miałam zajęcia wf w klasach 1-3 a jak już były to na holu. Więc nie narzekajcie.
A ja słyszałem, że ma dobrą opinie.