głos oddany ;)
To zaczynamy zabawę :D
Życzę sukcesu, ale zobaczcie jak wiele osób w tym wątku, nieświadomie zaangażowało się w reklamę firmy Nivea. Nie ma placu zabaw przy PSP 11 , nie będzie i szkółki przy PSP1. W takich akcjach chodzi tylko o bezpłatną reklamę.
Reklama reklamą, każdy wie o istnieniu tej marki a tak naprawdę nas nic nie kosztuje oddanie głosu raz dziennie. Udało nam się wywalczyć place zabaw dla dzieciaków to i teraz możemy poświęcić dla nich 2 minutki ;))
Pozycja szkółki 432(-2)
6 Ilość głosów oddanych dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!! Mało!!!!
470 Ilość wszystkich głosów
16.23 Średnio oddawanych głosów dziennie
A no właśnie, liczyłam na pomoc Internautów, pisałam do kibiców KSZO, promuję akcje na "społecznościówkach", głosuję codziennie z trzech różnych kont mailowych, a tu - zgroza. Wyprzedza nas nawet przysłowiowa "Psia Wólka". Zwłaszcza, że to jedyna szkoła z miasta startująca w konkursie...
Byłaś @GoodbyeAppetite od 5 10 do 11 doszło 40 głosów więc jakiś postęp jest .
Jedyna szkoła w mieście, wyprzedzona przez Psią Wólkę... Co za ujma, co za rysa na honorze elitarnej jedynki...
nie rozumiem Czlowiek co Ty do mnie piszesz...ilość oddanych dzisiaj głosów to 16 a nie 40 chyba że ja cie źle zrozumiałam.
Dzieciakom mało zależy i rodzicom też. Zajęcia komputerowe są od klasy 1 do 6 więc codziennie możne zagłosować spora grupa + rodzice + głosowanie w domu, a tu tak słabo. Chyba, że myślą że tylko raz można klikać, ale to chyba rola n-eli żeby wytłumaczyć. Więc mnie ma zależeć, skoro mam dziecko w innej szkole? Jednak głos oddałam, solidarnie.
Stan głosów na godzinę 16 to 20 głosów w ciągu dnia dzisiejszego. Mało!!!!
Pozycje szkoły wziąłem za ilość głosów i wyszło mi 40 różnicy a ich było raptem od rana tylko 20 niestety .