Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Szkoła jazdy w Ostrowcu - kurs za 900 zł a kurs za 1300 zł

Router najlepsza

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a co powiecie o rywalu chcialm sie tam zapisac?

Ewa31
          Zgłoś
          Odpowiedz

Odradzam jak lubisz gdy twój instruktor ma wyjebane na Ciebie i przez 2h pisze SMS / gada przez telefon to polecam. Albo że mają do Ciebie pretensje że pracujesz i nie jesteś dyspozycyjny 24h.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja polecam pana Dula.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Maz- met młody instruktor, wszystko pokaże, wytłumaczy.

Kaskader polecam W. Pronobisa albo Pana Kazia- starsi kierowcy uczą inaczej cię jeździć, nie tylko tego co musisz, ale również tego co ci się może przydać kiedyś w normalnym jeżdżeniu.

Gość_czerwona
                Zgłoś
                Odpowiedz

No właśnie ja mam fatalne doświadczenie z kaskaderem, a szczególnie z jednym z wymienionych wyżej instruktorów, który naprawdę miał wyjebane na wszytko. i powiedział mi, że ja nie zdam tego prawa jazdy, ale nic z tym nie robił, gdy czegoś nie rozumiałam, nie nauczył mnie parkować równolegle, bo przecież tego na egz się nie robi, po czym jadę na egzamin a tu egzaminator karze mi zaparkować równolegle:) Szukam kogo z pasją, kto przygotuje mnie do egzaminu, tak aby nic mnie nie zaskoczyło.

Ewa31
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Czytam o tych szkołach różne rzeczy, ale zdania są podzielone. Ja na Hundayu jeżdziłam w Liderze i jestem bardzo zadowolona, bo spokojny i cierpliwy był pan instruktor. Potem na egzaminie jechaliśmy prawie taką samą drogą, a ja miałam to objeżdzone. Dałam radę.

Gość_świeży kierowca
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gdzie masz kurs w Ostrowcu za 900zł???.

Gość_lko
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

no włąsnie chyba nie ma takich... 1300 to norma różnica 50 zł w jedna lub druga stronę.

Ewa31
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Polecam Lidera na Sandomierskiej. Szkoła nowoczesna, dobre materiały w cenie kursu. Koleżanka zdała a ja jak się z maturą uporam zaraz się zapiszę. Sympatyczny instruktor i podobno bardzo cierpliwy.

Gość_Wiki
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

w Liderze u pana Lipca 1100 kosztuje;szkoła , materiały , jazda po mieście,trasie egzaminacyjnej i na placu z tym instruktorem super. Zdałam na 73 punkty i jazdę za pierwszym razem. Polecam.

Gość_była kursantka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -