Router najlepsza
Odradzam jak lubisz gdy twój instruktor ma wyjebane na Ciebie i przez 2h pisze SMS / gada przez telefon to polecam. Albo że mają do Ciebie pretensje że pracujesz i nie jesteś dyspozycyjny 24h.
Ja polecam pana Dula.
Maz- met młody instruktor, wszystko pokaże, wytłumaczy.
Kaskader polecam W. Pronobisa albo Pana Kazia- starsi kierowcy uczą inaczej cię jeździć, nie tylko tego co musisz, ale również tego co ci się może przydać kiedyś w normalnym jeżdżeniu.
No właśnie ja mam fatalne doświadczenie z kaskaderem, a szczególnie z jednym z wymienionych wyżej instruktorów, który naprawdę miał wyjebane na wszytko. i powiedział mi, że ja nie zdam tego prawa jazdy, ale nic z tym nie robił, gdy czegoś nie rozumiałam, nie nauczył mnie parkować równolegle, bo przecież tego na egz się nie robi, po czym jadę na egzamin a tu egzaminator karze mi zaparkować równolegle:) Szukam kogo z pasją, kto przygotuje mnie do egzaminu, tak aby nic mnie nie zaskoczyło.
Czytam o tych szkołach różne rzeczy, ale zdania są podzielone. Ja na Hundayu jeżdziłam w Liderze i jestem bardzo zadowolona, bo spokojny i cierpliwy był pan instruktor. Potem na egzaminie jechaliśmy prawie taką samą drogą, a ja miałam to objeżdzone. Dałam radę.
Gdzie masz kurs w Ostrowcu za 900zł???.
Polecam Lidera na Sandomierskiej. Szkoła nowoczesna, dobre materiały w cenie kursu. Koleżanka zdała a ja jak się z maturą uporam zaraz się zapiszę. Sympatyczny instruktor i podobno bardzo cierpliwy.
w Liderze u pana Lipca 1100 kosztuje;szkoła , materiały , jazda po mieście,trasie egzaminacyjnej i na placu z tym instruktorem super. Zdałam na 73 punkty i jazdę za pierwszym razem. Polecam.