no wlasnie.co sadzicie o tej szkole?bo chce sie do niej zapisac.slyszalam ze dobra.teraz maja wakacyjna promocje..ze jak sie ezaminu nie zda za pierwszym razem to oni kolejny egzamin pokrywaja
Jak ja róbiłem prawo jazdy to rozpoznawałem cały rynek szkół jazdy. Kolega polecił mi własnie rywala. Poszedłem, zapisałem się i zdałem za 1 razem. Bardzo jestem zadowolony z jakosci swiadczonych usługi i jakości nauczania. Polecam ją znajomym i każdy jest zadowolony tak samo jak jak.
Ja już mam zaliczona teorię w Rywalu i szykuje się do jazdy. Którego instruktora stamtąd polecacie?
Najlepszy był Sebastian, niestety juz tam nie uczy :(
Ale szkołę polecam, zdałam prawko już ponad półtora roku temu :)
według mnie jedna z lepszych w ostrowcu
Bardzo miła sympatyczna firma prowadzona przede wszystkim przez całą rodzinkę.
To jest najważniejsze że chcą i Cię nauczą a nie jak inni z musu...albo jak im się chce.
Ja polecam, lepszej w Ostrowcu nie ma.
Każdy chwali szkołę w której zdał prawko za pierwszym razem i uważa że właśnie ta szkoła jest najlepsza a może reklamy więcej, tylko nie zapominajmy że nie każdy może być kierowcą upragnionych czterech kółek, co zdaje za kolejną ' następną razą' no jakieś 8 razy sie nie wyjeżdża z placu bo podstawowego manewru nie może wykonać jakim jest cofanie.
Super szkoła pan Maciek świetny instruktor a teraz podobno uczy też Jego córka Paulina więc naprawdę rodzinna firma
Rodzinna firma powinna przybrać hasło: "Przyjdź, oszukamy cię jak nigdzie indziej..."
Wszyscy warci siebie a jeden lepszy od drugiego!!!!
Nic nie nauczyli, ukradli godziny, a jak się upomniałam o swoje godziny to Pan M. wyśmiał mnie i zwymyślał ob baranów i jeszcze sądem straszył, że niby nie dopłaciłam 100 złotych a on mi ustalił egzamin (nawet nie wiem kiedy)
Z resztą cóż się spodziewać po gościu który swojego czasu sprzedał pół wordu w tbg - kręt i tyle.
Szkoda że wiem to wszystko dopiero teraz - po stracie pieniędzy, ale może przynajmniej inni się dwa razy zastanowią zanim wybiorą tego oszusta!!!!