Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szkoła-hotel (PSP nr 11)

Ilość postów: 20 | Odsłon: 3055 | Najnowszy post
  • Szkoła-hotel (PSP nr 11)

pan Szostak likwidował przedszkola,ap.Górczyński szkoły.Szkoła nr11sprzedana panu Lichocie ma być tam hotel.Dlaczego otym pan prezydent nic nie mówi

Gość_iza
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Szkoła-hotel (PSP nr 11)

Dość odważnie z twojej strony.Jeśli pan prezydent sprzedał panu Lichocie szkołę,i o tym tak otwarcie piszesz,to zapewne masz na to dowody?Dowody,że to prawda a nie jakieś oszczerstwa?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

hotel przy hotelu będzie?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

łysica a teraz ACADDEMIA, ma byc przerobiona na apartamentowce, tylko musi upłynąc 3 lata od zakupu. Takie plotki slyszalam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Apartamentowce w Ostrowcu?Dobre sobie,chyba że ze 3 huty jeszcze tu powstaną,lotnisko i metro.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Szkoła-hotel (PSP nr 11)

Ludzie skad te rewelacje macie,jaki hotel,szkola jeszcze istnieje wy juz tam hotel widzicie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

hotel obok hospicjum - żart jakiś

Gość_gość an
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ile jest bloków koło cmentarza na Denkowskiej ? Już całe osiedle niedługo powstanie, widok z okna wspaniały, zapachy z cmentarza na i listopada orientalno - kadzidełkowe,a jacy spokojni sąsiedzi....bez żartów.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

w miejscu szkoły nr 11 będzie parking do galerii Kamienna - wspomnicie moje słowa :) wiedźma jestem :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bardzo nas cieszy ta wiadomość.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Ja lubię z fusów czasem pojechać ;)

Mieszałem,mieszałem i mieszałem i nagle zamiast parkingu jednak szkoła mi się pokazała tylko nie wiem jeszcze stara czy nowa,pomieszam jeszcze trochę bo nie mogę dojrzeć czy to normalna czy doskonalona :).

Tak serio to jeżeli prawda jest z tym przeniesieniem SOSW do budowlanki to prawdopodobnie chodzi o ratowanie budowlanki poprzez obniżenie kosztów utrzymania budynku,dzieci z SOSW mają bardzo duży współczynnik.Dziwne bo przecież dopiero w samych superlatywach część piała o oszczędnościach a tu się im nie podobają ?.

Szkoły średnie podlegają pod powiat i są zadłużone,nie kasują ich bo taki jest prikaz przed wyborami,z tego co pamiętam nowy starosta odziedziczył półroczne zaległości w zusie za nauczycieli i jakoś musi załatać tą dziurę.

Czlowiek
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

I to jest najbardziej prawdopodobne. W planach galerii nie było usytuowany parking, teraz już jest miejsce. Ale to nie zmienia faktu, że i tak pan L. prawdopodobnie już kupił tą szkołę.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Najpierw Łysica a potem Gromada a teraz Accademia

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Pan prezydent zaproponował starostwu aby do jednej z likwidowanych szkół przenieść SOSW z Gulińskiego, jednak nasi powiatowi włodarze wolą przenieść dzieciaki do budowlanki zamiast np. do budynku po szkole 11 skąd np. na rehabilitację miałyby blisko.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Hotel koło hospicjum ? A galeria koło hospicjum może być ? Co to komu przeszkadza ?

Laura
        Zgłoś
        Odpowiedz

prezydent zapowiedział przecież na zebraniu - publicznie, że p.L i na hospicjuim nie sprzeda budynku.Po co ktoś rozsiewa plotki.Chyba jasno widać kto tu pisze.Na zebraniu było około 150 osób i odbyło się w psp11

Gość_uczetnik zebrania
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

No właśnie ,przecież większość tych dzieciaków chodzi na rehabilitację do ośrodka u księdza Anioła. Też myślałam że tam przeniosą dzieciaki z Nowego Zakładu żeby miały lepiej ,wygodniej i bardziej wśród ludzi. A tu budowlanka gdzie chodzą największe łobuzy. Nie wiem gdzie w tym są dzieci ,chyba polityka.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Tylko polityka, nawet jeśli do budowlanki chodzą same anioły to połączenie w jednym budynku tych szkół jest pomysłem, który mógł się zrodzić tylko w głowie kogoś, kto z dziećmi nie miał nigdy nic wspólnego.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę