Wszystkich miłośników piosenki żeglarskiej oraz folku iralndzkiego zapraszamy na koncert ostrowieckiej grupy Pod Wiatr do Pub-u Zielona Irlandia w dn. 2 września. Start godz. 20.00.
Gorąco zapraszamy :)
Czy wstęp cos kosztuje ?
Na plakacie stoi, że WSTĘP WOLNY.
Wstęp wolny :) tak nas zapewniano :)
OOO, to na Maleńczuka nie idziecie?
Ja na pewno nie idę na Maleńczuka. Nie odpowiada mi jego sposób bycia, gwiazdorzenie i emanowanie własnej wyższości nad innymi.
Anna Wyszkoni to co innego.
Supcio. Ja bede na pewno ;)
Gorąco zapraszamy wszystkich :) Dobra muzyka i dobre piwko :)
tak tak tak:):)
fajny wieczór się zapowiada...:)
Fajnie się zapowiada
Będzie wieczór nie lada
Będą szanty i piwo
Spoko muza na żywo
Będą tańce, hulanki
Coś spod stołu do szklanki
I cycata barmanka
Co na imię ma Anka
Haha. Kto to wymyślil ma się jutro do mnie zglosić. Stawiam browara ;PPP
No to ładnie :) imię "Anka" było mi potrzebne do rymu z "barmanka", nie byłem świadomy, że (jak dobrze zrozumiałem) masz tak na imię, sorry:)
Ale w Zielonej dziś będę, a browar lubię, tylko nie wiem, czy odważę się zgłosić.
Spoko spoko ja sie nie gniewam, jedynie trzeci wers od dolu mi sie nie podoba;P Do zobaczenia ;)
Ja na Maleńczuka się nie wybieram, ale z chęcią zobacze i uslyszę jak gra zespol "Pod wiatr";)
Móglby ktos podac godziny otwarcia Zielonej Irlandii ? Patrzac na ilosc wypowiedzi w tym temacie nie cieszy sie on duza popularnoscia, ciekawe jak bedzie z frekwencja w srodku
Oj frekwencja byla duuuża, az w szoku bylam, że trafilo tam tylu chętnych, że juz miejsc stojacych nawet braklo. Zabawa byla super. Oby więcej bylo takich wystepów na żywo. A lokal jest czynny na pewno od 17ej, a do ktorej to nie wiem bo ze znajomymi zmylismy sie kolo 1-ej;]
Ja dotarłem, jak się skończył Maleńczuk. Byłem w szoku ile ludzi może pomieścić Zielona Irlandia!!! No i atmosfera mnie mile zaskoczyła. Nie żałuje ze zaszedłem, bo kapela która grała, dawała naprawę rade. Wielki szacun.
Tylko dlaczego tak ciemno i tak mało miejsca do siedzenia.
Jak mam tam pić piwo to wolałbym siedziec i widziec grających.
Rada na przyszłość
też byłem koło 23 klimat extra jak za czasów michała miło że tak zostało, kto bywał tam wcześniej pamięta jak kilka razy grała Lady Diana może pani Ania by ją tu ściągnęła na koncert.