ZBLIZAJAC SIE DO ZATOKI ZACHOWAJ OSTROZNOSC JAZDDA AUTEM OPARTA JEST NA PRZEWIDYWANIU ZACHOWANIA INNYCH . JEST OBOWIAZEK W TERENIE ZABUDOWNYM UMOZLIWIC WYJAZD Z ZATOCZKI
BROŻYNNNNEK czytaj ze zrozumieniem , kierowca , który jedzie w osobowym aucie , nie ma kamerki w oczach i nie widzi , czy pasażerowie juz wsiedli do autobusu i czy kierowca juz zamknął drzwi , i za chwilę ruszy z zatoczki .Od tego jest właśnie KIERUNKOWSKAZ , żeby dac znak , sygnał innemu pojazdowi , ze ten ma zamiar włączyć sie do ruchu, wątek dotyczy własnie chamskiego zachowania , a nawet nie tyle chamskiego co bezmyslnego zachowania kierowców z tej firmy, a co do obowiazku umozliwiającemu wyjazd autobusowi z zatoczki , to wybacz!!!! ale , nikt nie będzie stawał za autobusem , blokując jazde innym uczestniką i tworząc uliczny korek , aby ten że kierowca mógł opuscić zatoczke autobusową
Panie Kierowco tej firmy. Jeżeli stoi Pan w zatoczce przystankowej z włączonym prawym kierunkowskazem i gdy już jest Pan w ruchu dojeżdżając do końca zatoki zmienia na lewy kierunkowskaz usilnie wciskając się przede mnie (byłem na wysokości autobusu), to niech się Pan nie zdziwi, że kiedyś przykleję się do Pana boku. Daję słowo, że ustępuję pieszym na przejściu i autobusom włączającym się do ruchu.
jeden kierowca jest taki nie mily, Łaskie robi ze wogole pracuje,chamski dla kupujacych bilety,SZKODA MI TEGO PANA
Przypomij sobie jak sam jeżdziłeś pijaczku z pogotowia do Brożynnnnnek 104 z godz10.04 z dnia 08.01.2017 Tadeusz
Też mi się zdarzyło, że z przystanku koło Apropos jakiś bus na chama mi się rył, nie patrzy, że coś jedzie tylko wyjeżdża na ulicę.
Szanowni Państwo, mnie na skrzyżowaniu Polna-Iłżecka mało nie przejechał kierowca autobusu MPK Ostrowiec. Nie ma ideałów, ale chociaż Trans-Katrina jest 5 000 000 PLN tańsza rocznie od MPK Ostrowiec. Tak, taka kwota z naszych podatków idzie na zasilanie tego molocha, który wciąż nie zarabia na siebie. Ale pięć milionów złotych bierze co rok.
Moze z knajpy zajezdzalo