a co do lokalizacji to gdzie by ten klub miał być?bo pomysł super konkurencja pod względem muzyki dla perspektyw
świetny pomysł bo nie ma gdzie potańczyć w Ostrowcu na poziomie i bez pijanego gówniarstwa ...wszędzie ich pełno ..
najlepsza muza polska to w stanie wojennym reszta to barachło
kgb moze to ty byles tym muzykiem w ktorym sie podkochiwalam,ale niestety zajety przez taka jedna co lubila wypic,czesto przychodzily z kolezanka i pod stolikiem mialy pollitry i podpijaly.
tez mi sie podobal jeden ,gral na sloneczku,Andrzej chyba mial na imie,ale tez zajety przez taka niecwieje ze szkoda gaadac,gdzie on mial oczy.
Mówicie , że nie ma już lokali z tamtych lat , a ja nadal chodzę od 20 lat do tego samego lokalu na tatarka , śledzika i placek po węgiersku.Nic się nie zmieniło , jedzenie to samo , dobre , tylko trochę wystrój się zmienił. Na plus .
Mowa o jakim lokalu , ciekawe , czy zgadniecie????
Kolego Neptun :) tam czas się zatrzymał
flipek?
Budynek po dyskotece na rawszczyźnie już kilka lat stoi pusty,może by tam ktoś coś mógł zrobić a były tam klimaty oj były :)
14.03 w platynie będzie prl cos tam 80i90lata na funpage widziałam chyba czytają forum hehe
pamietacie kto gral w sloneczku na gorze na dancingach?
czy ktoś ma orientację do kogo należy budynek na ul.Reja po dawnej Ostrowiance???
tam byl burdel i speluna.
nie pytam co tam było tylko do kogo należy budynek
była seta i galareta na ogrodach i padla tyle was było chętnych ze się nie oplacilo tego trzymać i tyle waszego gadania jak będziecie w domach siedzieć to nic w tym miescie nie będzie się oplacac