Nareszcie!!! Kasety i płyty interesują mnie najbardziej.Byłem tzw DJ em.Grałem muzykę przez duże m.Chętnie poznam osoby które czują klimat tamtych lat.Jakbym pokopał w piwnicy mam taśmy z muzyką zmontowane pod imprezy.Chętnie pogrzłbym jak zaq dawnych lat.
super sprawa !! :)
tam w Kryształowej idealne miejsce by to było na takie klimaty, i tematyczne obrazy na scianach i inne przedmioty z epoki
wjedz do kina lub na gore do perspektyw hehe tam to czuc ten klimat ,chyba nie inwetowano w to miejsce od poczatku kiedy to powstalo
Dobrze ktoś pomyślał pewnie sporo osób by do takiego klubu przyszło
Nazwa też mogłaby pozostać
Byliśmy w takim klubie z lat 80 w Poznaniu, super, wszędzie lustra, pije się na stojąco, szybko, dania to śledzik, galareta, chleb ze smalcem,sałatka warzywna i każda rzecz 4 zł. Ściany wytapetowane w gazety lat 80, telefon Bartek albo jeszcze starszy, czajnik aluminiowy, herbata i kawa w szklanakach. Super klimat. Muzyczka też tamtych lat. Taki sam bar jest w Zakopanym na Krupówkach ale to już nie ten kliemat, nie wspomnę że nie wiele ma wspólnego z latami 80-90.
Popieram jak najbardziej jestem za.
Mogę pomóc ci założyć działalność.
Wspaniały pomysł. Popieram
a co do lokalizacji to gdzie by ten klub miał być?bo pomysł super konkurencja pod względem muzyki dla perspektyw
Grywałem w TĘCZOWEJ a w KRYSZTAŁOWEJ grał Mariusz S.Te lokale są dziś własnością prywatną.Zapomnijcie że coś się tam odbędzie.Łezka się w oku kręci ale to już minęło.
kgb moze to ty byles tym muzykiem w ktorym sie podkochiwalam,ale niestety zajety przez taka jedna co lubila wypic,czesto przychodzily z kolezanka i pod stolikiem mialy pollitry i podpijaly.
o czym ty pier....z siermięgo?